Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dít detail van Meghan Markles babyshower zou het geslacht van de baby verklappen

meghan-markle-prins-harry-geslacht-baby-margriet.jpg

Meghan Markle is, niet zo stiekem meer, in Amerika om tijd door te brengen met haar vriendinnen voordat de baby er is. Dinsdag werd er een babyshower voor de hertogin georganiseerd. 

En een detail van de versiering zou het geslacht van de baby onthuld hebben.

Locatie

De locatie waar de babyshower werd gehouden, werd zo geheim mogelijk gehouden. Maar op de een of andere manier is de Amerikaanse paparazzi er toch achtergekomen waar Meghan Markle was uitgenodigd. Tsja, dat is waarschijnlijk ook niet te missen, met de entourage aan beveiliging die ze bij zich heeft.

Roze

Voor het hotel waar het partijtje gehouden werd, arriveerden verschillende gasten en spullen. Waaronder bloemen. Onder meer gele en oranje tulpen, maar vooral ook rozen, heel veel rozen, in de kleur, jawel: roze. We kunnen niet anders dan denken dat het kindje van Harry en Meghan een meisje wordt. Maar ja, wie weet wordt het toch een jongetje, en vonden ze de roze rozen gewoon een mooie aankleding.

Openbare plek

Dat door de kiekjes die de fotografen hebben geschoten van de roze bloemen mogelijk het geslacht van de baby is geraden, valt hen niet echt te verwijten. De beelden zijn niet gemaakt in het hotel, maar daarvoor, op straat. En aangezien dat een openbare plek is, mag je daar gewoon fotograferen. Als het ten strengste verboden was geweest om ook maar iets van de babyshower met de wereld te delen, dan waren de bloemen wel afgedekt geleverd geweest en had Meghan niet breeduit naar de camera’s gelachen. Enfin: wat leuk, als het inderdaad een meisje is – al is een jongetje natuurlijk net zo welkom.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief. 

Bron | Mirror
Beeld | ANP

Ook interessant