Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Meghan Markle gaat aan de slag voor de Britse Vogue

londen-trooping-colour.jpg

De meeste mensen kennen Meghan Markle als de hertogin van Sussex en als voormalig actrice, maar ze heeft ook een minder bekende kant. Ze houdt namelijk ook ontzettend van schrijven, een passie waar ze nu mee aan de slag kan bij de Britse Vogue.

Journalistieke ambities

Meghan schreef zelf een aantal jaren voor haar eigen lifestyle-website The Tig. Daar is ze twee jaar geleden mee gestopt om zich volledig te kunnen focussen op haar verantwoordelijkheden als nieuw lid van het Britse koninklijk huis. Toch lijkt het er nu op, dat ze maar wat graag terugkeert in de wereld van de journalistiek.

Vogue  september

De hertogin van Sussex is namelijk gevraagd om mee te werken als gastredacteur van het septembernummer van 2019 van de Britse Vogue. Het septembernummer is voor modebladen het belangrijkste en dikste nummer van het jaar, waarin de toon wordt gezet voor de modetrends van de komende herfst en winter. Het is dus best bijzonder dat men dat uit handen wil geven.

Volledige regie

Meghan krijgt de volledige regie over wat er in het nummer verschijnt. Daarnaast zal ze zelf een opiniestuk schrijven en heeft ze een aantal belangrijke vrouwen gevraagd om persoonlijke essays te schrijven. Er wordt nu al gesuggereerd dat dat onder anderen Priyanka Chopra en Serena Williams zijn. En als klap op de vuurpijl zal er een fotoserie van Meghan in het nummer verschijnen. Die wordt volgende week geschoten in haar huis, Frogmore Cottage. Wij hopen stiekem dat we dan ook iets meer te zien krijgen van baby Archie.

Bron | Cosmopolitan.com
Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant