Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dít is de reden dat Meghan Markle haar biografie vervroegd wil uitbrengen

meghan-markle.jpg

Als het aan Meghan Markle ligt, wordt de publicatiedatum van haar biografie ‘Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family’ flink opgeschroefd. De vrouw van Harry gelooft namelijk dat het boek duidelijk zal maken waarom ze ervoor heeft gekozen de koninklijke familie te verlaten.

En als het aan Meghan ligt, krijgt de wereld dat liever vandaag dan morgen nog te horen.

“Geen andere keuze”

Het boek dat geschreven is door journalisten Omid Scobie en Carolyn Durend wordt op 11 augustus wereldwijd online uitgebracht. Vanaf 20 augustus is het boek ook verkrijgbaar in de winkel. Maar Meghan wil dat de publicatiedatum een stuk eerder gaat zijn. “Ze zei dat het boek eindelijk aan de wereld zou laten zien dat ze geen andere keuze had dan de koninklijke familie te verlaten,” zo laat een vriend van haar weten.

Lees ook: prins Harry en Meghan Markle verbreken alle banden met de Britse pers

“Geen veeleisende diva”

Voor Meghan zou het vooral belangrijk zijn dat mensen zich realiseren dat haar leven bepaald geen sprookje is geweest. Ook hoopt ze dat mensen na het lezen van haar boek eindelijk zien ‘hoe ze echt is’ en dat het beeld van een ‘veeleisende diva’ zal verdwijnen, aldus de betreffende vriend.

Schone lei

“Het boek zal hen een schone lei bezorgen. En ze lijkt te denken dat de lezers dankzij het boek eindelijk zullen begrijpen wat ze heeft moeten doorstaan. Meghan zei dat mensen haar kwetsbare kant moeten zien. Ik denk dat Meghan wil dat mensen medelijden met haar hebben, of in ieder geval meeleven met alles wat ze heeft meegemaakt,”  voegt de vriend er nog aan toe.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Dailymail.co.uk
Beeld | Brunopress

Margriet 21 ligt in de schappen! Een extra dik nummer over het grote genieten na het pensioen, met overheerlijke recepten, een interview met Johnny de Mol over zijn moeder en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m veilig online zonder extra verzendkosten.

Margriet 17

Ook interessant