Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Meghan Markle bedankt voor een ontmoeting met déze wereldberoemde man

meghan-markle-trump-margriet.jpg

De Britse koninklijke familie staat hoog bezoek te wachten. De Amerikaanse president Donald Trump strijkt begin juni neer in Engeland.

Tijdens zijn verblijf brengt hij een bezoek aan Buckingham Palace. Maar op de aanwezigheid van Meghan Markle hoeft de president niet te rekenen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.  

Thee met William en Kate

Trump komt op uitnodiging van Queen Elizabeth, die een driedaags staatsbezoek voor hem en zijn vrouw Melania verzorgt. Kate Middleton, prins William en prins Harry zullen een kopje thee met de omstreden president drinken. Maar Meghan Markle zal daarbij de grote afwezige zijn.

Zwangerschapsverlof en kritiek

De voor de hand liggende reden is, dat ze nog volop van haar zwangerschapsverlof geniet. Op 6 mei is de hertogin natuurlijk bevallen van zoontje Archie. Maar in het verleden heeft Meghan zich eens kritisch uitgelaten over Trump in een talkshow. Nog voordat ze lid was van de Britse koninklijke familie, noemde ze zijn politieke bewind vrouwonvriendelijk en polariserend. Baby Archie is in dit geval misschien een héél fijn alibi om geen tête-à-tête met Trump te hoeven hebben.

Trump naar Nederland

Ook koning Willem-Alexander heeft de Amerikaanse president uitgenodigd om naar Nederland te komen, heeft de Rijksvoorlichtingsdienst tegenover De Telegraaf bevestigd. En wel om de herdenking bij te wonen van de Slag om de Schelde. Volgens de krant is de kans klein dat Trump op de uitnodiging ingaat. Maar als hij wel komt, betekent dit dat hij op 31 augustus neerstrijkt in Terneuzen.

En dan zullen Willem-Alexander en Máxima hun breedste Hollywood-smile op moeten zetten. Lukt vast met deze elektrische tandenborstels van Philips Sonicare HealthyWhite, nu met 40 procent korting in de Margriet Shop

Bron | Elle UK, De Telegraaf
Beeld | iStock

Ook interessant