Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Meghan Markle oogst veel lof voor kledingkeuze na haar bevalling

meghan-markle-prins-harry-archie-margriet.jpg

Meghan Markle stond twee dagen na haar bevalling alweer stralend de pers te woord. Baby Archie was het stralende middelpunt. Maar er werd ook gelet op de kleren van de hertogin.

Het regent complimenten overde witte jurk van de hertogin. Niet alleen omdat ‘ie zo mooi is…

Trots op haar buik – ook na de zwangerschap

… en wit volgens sommigen een gewaagde keuze is zo vlak na je bevalling. Maar ook om wat het met het figuur van de kersverse mama doet. Zoals iedere moeder vast ervaren heeft, wordt je buik echt niet ineens plat zodra de baby eruit is. In plaats van de natuurlijk nog bolle buik van Meghan te camoufleren, benadrukt de jurk Archies voormalige schuilplaatsje juist. Zeker door de riem die de hertogin boven haar buik gestrikt heeft.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Stoer

“Haar buik na de zwangerschap accentueren is ontzettend nodig vandaag de dag”, oordeelt iemand. “Het meerendeel van de vrouwen krijgt haar oude lichaam niet (snel) terug. En dat laat Meghan zien, waarvoor applaus.” Een ander: “99 procent van de vrouwen ziet er zo uit na haar bevalling en Meghan helpt om dit te normaliseren. (…) Hulde voor haar en alle nieuwbakken moeders!” En: “Zeldzaam en heel stoer van een publiek figuur.”

Bron | Daily Mail
Beeld | Getty, ANP

Ook interessant