Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Emotionele Meghan geeft toe: “het gaat niet zo goed met me”

emotionele-meghan-geeft-toe-het-gaat-niet-zo-goed-met-me.jpg

Meghan heeft onthuld dat ze het de afgelopen maanden moeilijk heeft gehad met haar nieuwe rol als koninklijk lid, vrouw en moeder. Dit blijkt uit beelden van de nieuwe documentaire Harry & Meghan: An African Journey. Deze zal aanstaande maandag te bekijken zijn bij RTL 4. 

In de documentaire worden de Hertog en Hertogin van Sussex gevolgd tijdens hun tiendaagse reis door Afrika.

Vergrootglas

Het paar vertelt in de film eerlijk over de moeilijkheden waar ze tegen aanlopen, nu hun leven constant onder een vergrootglas ligt. Tijdens een interview met journalist Tom Bradby, die al twee keer eerder een documentaire met de prins maakte, doet Meghan een boekje open over hoe het haar vergaat als moeder en nieuw lid van de koninklijke familie.

Heftige periode

Want het is natuurlijk niet niks wat ze de afgelopen tijd heeft meegemaakt. In een korte periode is ze getrouwd met Prins Harry, werd ze een veelbesproken nieuw lid van de koninklijke familie, beviel ze van zoontje Archie, en kreeg veel kritiek van de media te verduren. “Weinig mensen hebben gevraagd hoe het nu eigenlijk met míj gaat,” vertelt ze zichtbaar emotioneel.

“Het gaat niet zo goed”

Meghan geeft toe dat het de afgelopen maanden lastig is geweest. “Kijk, elke vrouw – en al zeker als ze zwanger is – is kwetsbaar. Als je net een kindje hebt en als vrouw… het is veel.” Wanneer journalist Tom Bradby aan haar vraagt hoe het nu echt met haar gaat, breekt dat haar dan ook een beetje. “Bedankt dat je dat aan me vraagt.” Vervolgens vraagt de journalist voorzichtig. “Dus het antwoord zou zijn, niet zo goed, omdat de afgelopen periode echt een strijd is geweest?” Meghan antwoord hierop dat dit inderdaad zo is.

Harry & Meghan: An African Journey is maandag 21 oktober om 21.30 te zien bij RTL 4.

Bron | AD, RTL Boulevard
Beeld | Getty Images

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via 
margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant