Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Je verwacht het niet: dit neemt 1 op de 10 mensen mee naar een hotel

bedlinnen-meenemen-naar-hotel-1-op-de-10-mensen-doet-het.jpg

Als we één of meerdere nachten weg gaan, betrappen we onszelf er allemaal weleens op dat we te veel inpakken, toch? Één op de tien mensen blijkt in de koffer zelfs plek te maken voor iets dat al in het hotel ligt…

Zij nemen namelijk hun eigen bedlinnen mee.

Meenemen naar hotel

Serieus? Ja, echt. Tien procent van de mensen wil niet de lakens gebruiken die al klaarliggen in de hotelkamer, maar slaapt liever onder z’n eigen dekbed. Dat blijkt uit onderzoek van QS Supplies onder 1008 mensen. Ze doen dit omdat ze bang zijn met hotelbacteriën besmet te raken.

Het bed is juist het beste van de hele hotelkamer, als je ’t ons vraagt. En dan te bedenken hoeveel ruimte het kost in je koffer om beddengoed mee te nemen…

Eigen bestek

Maar dat is nog niet alles: 5,9 procent van de ondervraagden gaf ook toe weleens hun eigen bestek meegenomen te hebben naar een restaurant. Dat betekent dat één van de zestien eters in een restaurant waar je heen gaat, met z’n eigen mes en vork zit te eten. Neem jij ook weleens (stiekem) iets van jezelf mee naar een hotel of restaurant?


Thuis net zo lekker slapen als in een hotel? Dat kan met dit Van der Valk dekbed waar je maar liefst 61 procent korting op krijgt. Bestellen kan hier. Welterusten!

Bron | Cosmopolitan UK
Beeld | Getty Images

Ook interessant