Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Video: Máxima wordt aangezien voor vrouw van van Rijsselberghe

Geheel volgens traditie snellen koning Willem-Alexander en koningin Máxima het water in Rio op om windsurfer Dorian van Rijsselberghe persoonlijk te feliciteren met zijn olympische titel. 

Speciaal moment tussen Máxima en olympische surfer

Een commentator van het Amerikaanse televisienetwerk NBC volgt het gebeuren en verslaat het commentaar. Na zijn overwinning klimt van Rijsselberghe bij de koninklijke familie aan boord om de felicitaties in ontvangst te nemen. Het moment dat Máxima Van Rijsselberghe feliciteert noemt de commentator een “speciaal moment” omdat hij Máxima per ongeluk aanziet als de vrouw van Van Rijsselberghe. De koning en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane worden beschouwd als familie en vrienden van van Rijsselberghe. Oeps, foutje!

Had de commentator zich beter moeten inlezen of begrijp je zijn vergissing?

Bron: Metronieuws.nl

Kijk ook: 
Maxima kan echt alles hebben. Niet alleen qua kleding, maar zeker ook qua haar. Of ze het nu los draagt of in een staart of knot heeft, onze koningin ziet er altijd prachtig uit. Heb jij ook altijd al die beroemde knot van Maxima willen hebben en is jouw haar lang genoeg? Onze Mxima-vlogger Josine laat je stap voor stap zien wat je moet doen. Voor je het weet heb jij je eigen Mxima-knot.

 

Ook interessant