Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Koningin Máxima verklapt wat ze voor Moederdag heeft gekregen

maxima-moederdag.jpg

Koningin Máxima kreeg gister een wel heel leuke vraag voorgeschoteld tijdens een bezoekje aan een basisschool. Vlak voordat ze wilde weggaan vroeg iemand Máxima namelijk wat ze van haar kinderen voor Moederdag had gekregen en daar gaf ze eerlijk antwoord op.

De koningin was als erevoorzitter van de stichting ‘Méér Muziek in de Klas’ te gast op verschillende basisscholen in ons land, waar leerlingen en artiesten voor haar optraden.

Waar zijn haar dochters?

Omdat het exact een week is voor haar vijftigste verjaardag, kreeg Máxima verschillende cadeautjes overhandigd. Een aantal kinderen verzamelde de moed om haar ook snel wat vragen te stellen. Zo vroeg Gijs zich af waar Prinses Alexia was. De koningin legde volgens het AD uit dat Alexia na lange tijd weer een keer naar school mocht en dat haar zussen nog steeds thuis les moesten volgen. “Amalia is hard aan het studeren, want die begint bijna aan haar eindexamens,” aldus Máxima.

Lees ook: Dit weten we over Máxima’s geheime Instagram-account

Wat heeft Máxima voor Moederdag gekregen?

Als Máxima wil weg lopen, besluit Miracle haar ook nog een vraag te stellen. Want wat heeft Máxima eigenlijk voor Moederdag gekregen? “Een dikke knuffel, om te beginnen. Maar ook een bos bloemen en een zelfgemaakte kaart met droogbloemen,” aldus de koningin.

Bron | RTL Boulevard
Beeld | Brunopress

Ook interessant