Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Wat een slanke taille heeft koningin Máxima in deze jurk!

koningsdagconcert-2019-maxima-margriet.jpg

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima strijken maandagavond neer in Amersfoort voor het Koningsdagconcert. Het draaide natuurlijk om de muziek, maar kunnen we het ook even over Máxima’s prachtige figuur hebben? 

Want met haar 47 jaar en de drie zwangerschappen die zij achter de rug heeft, kan de vorstin nog steeds trots zijn op haar slanke taille.

Brede riem

Máxima verscheen in een met pailletten bezaaide, crèmekleurige jurk die onderaan wijd uitloopt. Om haar middel had ze een brede, bruine riem. Zoals je ziet, creëert dat een optisch nog slankere taille. Een modelesje van onze koningin. De jurk, van modeontwerper Claes Iversen, zo weet Josine Droogendijk van Modekoningin Máxima, droeg Máxima ook al eens tijdens het Bevrijdingsconcert in 2018.

Koningsdagconcert 2019 Willem-Alexander Máxima Margriet

Ook prinses Beatrix, prins Constantijn en prinses Laurentien waren op hun paasbest gekleed van de partij:

Prinses Beatrix Koningsdagconcert 2019 Margriet Prins Constantijn en prinses Laurentien Koningsdagconcert 2019 Margriet

Koningsdagconcert

Het Koningsdagconcert is al sinds 1985 traditie, toen Beatrix nog koningin was. In Amersfoort zongen koren dit jaar over levensgebeurtenissen als geboorte, dood, liefde en verlangen. Hoe dat klonk? Dat zullen we op 27 april weten: op Koningsdag wordt het opgenomen concert uitgezonden op NPO 2.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Modekoningin Máxima, RTV Utrecht
Beeld | ANP

Ook interessant