Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Máxima en Willem-Alexander maken een lekkere lunch voor ouderen

maxima-broodjes2.jpg

Vanmorgen verraste ons koningspaar een aantal ouderen in Pijnacker door een lunch voor ze te maken in hun voormalige verzorgingstehuis. Willem-Alexander blijkt de koning pannenkoeken bakken! 

Het was al bekend dat Willem-Alexander en Máxima zouden meedoen aan de nationale vrijwilligersactie NLdoet. Maar wáár, dat was de grote vraag. Vandaag doken ze dus op in Pijnacker om de voormalige bewoners van ’t Hofland, ooit een verzorgingstehuis, te verrassen. De nieuwe bewoners van het pand boden de oude bewoners een lunch aan. Maar dat óók koning Willem-Alexander en koningin Máxima vandaag pannenkoeken voor ze stonden te bakken, daar keken de ouderen wel even van op!

Smeren en sjoelen

Het koningspaar nam ruim anderhalf de tijd om koffie te schenken, broodjes te smeren, bij het sjoelen te assisteren en pannenkoeken te bakken en uit te delen. Máxima nam zelfs nog even de tijd om een potje vier op een rij te spelen.

Koning pannenkoeken bakken

Volgens Máxima bakt haar man Willem-Alexander betere pannenkoeken dan zij. Helaas hebben wij zijn pannenkoeken niet kunnen proeven, maar de koning lijkt zich inderdaad prima thuis te voelen achter het fornuis!

Prinses Beatrix in actie

Vrijdag kwam prinses Beatrix al in actie voor NLdoet. Samen met prins Bernhard en prinses Annette stak ze de handen uit de mouwen voor kinderdagcentrum Onder één Dak, een centrum voor kinderen met een beperking.

Bron | AD
Foto’s | ANP

Lees ook

Aha! Dus dit is dé beautytip van Anita Witzier
Schaamlipkanker: zo ben je er nog op tijd bij
Zo móói: dit zijn de lievelingssieraden van koningin Máxima

Bekijk ook

Creatief met groen: zelf deze mooie hortensiakrans maken? Groenstylist Romeo Sommers laat zien hoe je dat doet.

Gratis artikelen van Margriet.nl in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief!

Ook interessant