Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Máxima draagt kleurrijke jurk op haar eerste werkdag van 2019

maxima-willem-alexander.jpg

Ook voor Willem-Alexander en Máxima is de vakantie nu toch echt voorbij. Dinsdag was hun eerste werkdag van 2019. En daar had de koningin duidelijk zin in.

Speciaal voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van het koningspaar, droeg Máxima een heel kleurrijke jurk. En die hebben we eerder gezien.

Feestkleuren

Máxima verscheen namelijk in een japon van de Brits-Indiase ontwerper Saloni Lodha. Die droeg ze ook al in oktober 2018. Het is een jurk van chiffon met stippels in de kleuren roze, blauw, geel en wit. Waar ze het kledingstuk afgelopen oktober met een zwarte panty droeg, koos de koningin nu voor een huidkleurige panty.

Oktober 2018:

Máxima jurk oktober 2018 Margriet

Januari 2019:

Máxima jurk januari 2019 Margriet

Achter gesloten deuren

De nieuwjaarsreceptie vindt ieder jaar plaats in het koninklijk paleis in Amsterdam. Ook prinses Beatrix, minister-president Mark Rutte, burgemeester Femke Halsema en andere politici waren aanwezig. Helaas vindt die borrel achter gesloten deuren plaats. Wellicht omdat het tafereel in een wat informelere setting plaatsvindt? Wel zou het koningspaar zélf een fotograaf ingehuurd hebben om de receptie vast te leggen, dus we kijken uit naar díe kiekjes…

Prinses Beatrix 2019 Margriet

Bron | Modekoningin Máxima
Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant