Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

‘Margriet is aan het wijnen’: je kunt nu je voicemail laten inspreken door Martien Meiland

je-kunt-nu-je-voicemail-door-martien-meiland-laten-inspreken.jpg

Martien Meiland kennen we vooral als de flamboyante kasteelheer uit het tv-programma Chateau Meiland. Maar nu heeft hij er een nieuwe klus bij: voicemails inspreken.

En daar bieden fans flink wat geld voor.

Martien Meiland-voicemail

Als je Chateau Meiland weleens gezien hebt, herken je de stem van Martien Meiland vast uit duizenden. Luid, hoog, maar wel zo duidelijk dat hij je voicemail in kan spreken. Dat bericht krijgen mensen die jou bellen dan te horen als jij niet opneemt.

Aan het wijnen

Martien heeft een deal gesloten met VakantieVeilingen.nl: er worden tien voicemails verloot. Hij maakt een geluidsopname waarin hij vertelt dat jij even geen tijd hebt om op te nemen, omdat je lekker aan het wijnen bent. Het berichtje duurt maximaal vijftien seconden en je hebt, afgezien van je naam, verder geen invloed op wat erin wordt gezegd. 

Prijskaartje

Daar hangt alleen wel een fiks prijskaartje aan. Voor de eerste voicemail werd maar liefst 115 (!) euro geboden. En inmiddels staat de teller op 190 euro and counting. Wil jij je voicemail laten inspreken door Martien? Dan moet je de hoogste bieder én snel zijn, aangezien de tien voicemails voor 2 juni worden verloot. Hier kun je meebieden (of zien hoeveel er inmiddels op de Martien-voicemail geboden wordt).

via GIPHY

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | VakantieVeilingen.nl
Beeld | Brunopress

Voice Algemeen

Heb je geen tijd om vanuit je luie stoel je favoriete tijdschrift te lezen, maar wil je wél op de hoogte blijven van het beste van Margriet? Dan hebben wij iets leuks voor je: je kunt vanaf nu praten met Margriet via je Google Home óf Google Assistent op je telefoon of tablet. Zo heb je heel makkelijk toegang tot allerlei extra leuks. Benieuwd? Klik hier om direct met Margriet te praten. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant