Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Martien Meiland haalt uit naar déze BN’er: ‘Daar zou ik geen wijntje mee doen’

aan-deze-bner-heeft-martien-meiland-het-meest-een-hekel-margriet.jpg

Martien Meiland heeft de laatste jaren aardig wat BN’ers mogen ontmoeten. En dan is het natuurljk niet zo gek als je een keer iemand ontmoet die in het echt wat minder leuk blijkt te zijn. De Chateau Meiland-ster draait er dan ook niet omheen als hem wordt gevraagd welke ontmoeting hem het meest tegenviel.

Gelukkig blijken er ook genoeg BN’ers te zijn aan wie Martien wél leuke herinneringen heeft.

Openhartig interview

Voor Robbert Rodenburg is het niet de eerste keer dat hij een Meilandje tegenover zich heeft zitten. Eerder interviewde hij namelijk ook al Maxime, Martiens dochter. Zij vertelde in het interview met hem openhartig over haar jeugd en familie. Ook Martien is erg openhartig tegenover Robbert. Zo vertelt hij aan hem wie van het gezin het meest is veranderd sinds ze bekend zijn geworden én hoe het momenteel met zijn liefdesleven gaat.

Lees ook: Martien Meiland is blind aan rechteroog: ‘Ik stak er een schaar in’

Leuke BN’ers

Als Robert hem vraagt welke BN’ers Martien leuk vind en welke niet, draait hij er niet omheen. “Britt (Dekker, red.) is natuurlijk heel leuk. Ik vind haar enig, daar heb ik echt een hele goede klik mee.” En ook Viktor Brand draagt hij een erg warm hart toe. “Die is ook zó leuk in de omgang en gezellig. Alsof ik die man al duizend jaar ken.” Ook Wendy van Dijk kan zijn goedkeuring krijgen, net als Patricia Paay. “Ik ken die al van voordat ik bekend was. Ik zie haar nu natuurlijk niet zo vaak, maar als ik die zie is het ook altijd heel gezellig.”

Martien: ‘Daar ga ik geen wijntje mee doen’

Er is echter ook een BN’er waar Martien dan weer helemaal niks mee heeft, namelijk Fajah Lourens. “Ik heb Ranking with the stars gedaan, daar zat zij ook in en ik vond haar toen echt niet toegankelijk. Het zal vast een mens zijn met een goed hart, maar het is niet iemand waarvan ik zou zeggen: daar ga ik een wijntje mee doen”, aldus Martien.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | YouTube
Beeld | Brunopress

Ook interessant