Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Kapper Mark Rutte onthult op welke datum de premier weer een afspraak heeft staan

mark-rutte-kappers-open.jpg

Dat de kappers heel binnenkort weer opengaan, is zo goed als zeker. Al helemaal nu de kapper van Mark Rutte zelf een opvallend nieuwtje deelt.

De premier heeft alweer een nieuwe afspraak staan. En dat betekent voor álle kappers (en mensen met coronakapsels) hoogstwaarschijnlijk goed nieuws.

Kappers weer open

We schreven gisteren al dat het kabinet versoepelingen gaat invoeren. Ook wat kappers betreft. Die mogen naar verwachting vanaf 2 maart weer open, onder strikte voorwaarden. Wat die voorwaarden precies zijn, lichten premier Rutte en minister De Jonge vanavond vast toe in de persconferentie.

Kapper van Mark Rutte

Radio 538-dj Frank Dane besloot voor meer duidelijkheid te bellen met de kapper van premier Rutte. “Als de kapper van Mark Rutte zegt dat hij een afspraak heeft, dan kunnen we ervan uitgaan dat de kappers weer opengaan”, aldus zijn beredenatie.

En jawel: de minister-president heeft inderdaad al een afspraak staan om zijn lokken te laten temmen. “Hij komt volgende week zaterdag”, onthulde Marco Rimmelzwaan, eigenaar van Herenkappers Rimmerzwaan in Leidschendam, op de radio. Op 6 maart, dus, en dat strookt met de verwachting dat kappers vanaf 2 maart weer open mogen.

Lees ook:
Door dít nieuwe onderzoek hopen kappers snel weer open te mogen

Geen voorrang voor Rutte

Even later liet Marco overigens tegenover het AD los dat die afspraak al maanden staat. Rutte legt zijn kappersbezoeken namelijk altijd ver vooruit vast. De laatste keer dat ‘ie op de kappersstoel van Marco neerstreek, was op zaterdag 13 december. Dat de premier nu even voorrang krijgt in de kapsalon, is volgens zijn kapper onzin. “Nou nee dus, het is niet zo dat hij vandaag even belt en morgen in de stoel kan plaatsnemen. Gewoon achter in de rij aansluiten, maar dat snapt hij zelf als geen ander.”

Op naar de kapper

Wil jij ook snel weer naar de kapper, mocht inderdaad blijken dat de kapsalons weer open mogen? Dan ben je misschien wel geïnteresseerd in de laatste haartrends. Van stoer tot romantisch: dít zijn de haartrends van dit voorjaar.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Radio 538, AD
Beeld | ANP

Ook interessant