Margriets lievelings deze week: Parijs, piñata's en lieve post
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Margriets lievelings deze week: Parijs, piñata’s en lieve post

margriets-lieveling.jpg

Vroeg uit de veren voor een lesje yoga bij 36 graden, de Instagramfilmpjes van Shane Kluivert op repeat en vrolijke beelden uit het prachtige Parijs… Dít is waar Marjolein van Margriet deze week blij van werd! Kijk je mee naar haar Margriets lievelings?

Equal yoga

Sinds kort rinkelt de wekker op dinsdag ietsje eerder voor een lesje yoga bij 36 graden. Ik rol uit bed, pak m’n tas die al ingepakt klaarstaat bij de deur en fiets naar Equal Yoga in Amsterdam-Oost. De les begint gelukkig langzaam, zodat je rustig wakker kunt worden. En dan is het zweten geblazen, vooral vanwege de warmte! Die zorgt voor extra doorbloeding, maakt je spieren flexibel en zorgt dat je de yogahoudingen langer vast kunt houden. Van tevoren zie ik er soms tegenop. Maar als de les achter de rug is, ben ik ontzettend blij. Het voelt goed, echt een aanrader!

Piñata’s om de boel mee op te fleuren

Deze kleurrijke piñata’s zijn ideaal om te vullen met snoep of allerlei kleine cadeautjes wanneer er een (klein)kind jarig is, maar bijvoorbeeld óók leuk om je werkplek mee op te fleuren. En dus heb ik de linker mini-piñata besteld als een mascotte voor op mijn bureau! Om naar te staren als ik even geen inspiratie heb of om zo nu en dan een snoepje uit te pakken. Gezellig toch?

Shane Kluivert

Shane is pas negen jaar oud en nu al een van de leukste mensen om te volgen op Instagram. Eén blik op zijn Instagram-account en je wordt direct vrolijk. De goedlachse zoon van Patrick en Rossana Kluivert is dol op koken en supertrots op zijn (grote) broers. Hij deelt allerlei leuke filmpjes en foto’s uit zijn dagelijks leven met meer dan honderdduizend volgers. Gaat dat zien!

Alice in Paris

Op YouTube kwam ik de filmpjes van Alice in Paris tegen. Zo vrolijk en gezellig. En heel erg lekker, met alle Franse hapjes en eettentjes die in haar video’s voorbijkomen. Je ziet steeds prachtige beelden van Parijs in een minuut, waarin de Française Alice je de nieuwste hotspots van de stad laat zien. Ik heb alle filmpjes in één keer gebingewatched. En had daarna superveel zin in een macaron en een weekendje weg naar Paris! Oui!

Fleurige fiets

Op het internet stuitte ik op deze handige houder voor op de fiets, waarin je een bloem of takje kunt steken. Heel erg leuk bedacht, dit idee van Wearable Planter. Voor vier tientjes heb je er eentje, maar je kunt je ook laten inspireren en zelf proberen zoiets te maken.

Bedankt pa!

Dit jaar geen sokken, maar een geestig kaartje van Anna + Nina en de autobiografie van Johan Cruijff voor Vaderdag. Bij mij thuis hebben we Vader- en Moederdag eigenlijk nooit gevierd, maar aankomend weekend reed ik richting mijn ouderlijk huis. En ja, dan kan ik dit supertoepasselijke kaartje natuurlijk niet laten liggen. Voor al die enge spinnen die hij vroeger voor me heeft gevangen. Overdag, maar negen van de tien keer midden in de nacht.

Witte wijn

Leuke truc: zo is je witte wijn snel koud

Deze truc komt als geroepen, want laatst wilden we proosten met rosé die nog niet was gekoeld. Het enige dat je voor deze handige tip nodig hebt, is keukenzout. Volgende keer ga ik ‘m zeker weten uitproberen. Een superidee om te delen nu de zomer er weer aankomt!

Margriet is benieuwd: wat waren jouw lievelings deze week? Laat het ons weten!

Lees ook

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant