Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Margriets lievelings deze week: drag-queens, brainstorm en Vaderdag

dragqueens.jpg

Een show met drag-queens, een inspirerende brainstorm, muziek van Kenny B en Vaderdag. Dít is waar Miranda van Margriet deze week blij van werd! Kijk je mee naar haar Margriets lievelings?

Vorige week heb ik in Rotterdam de RuPaul’s Drag Race Werq The World 2017 Tour bezocht (zie grote foto hierboven). Ik hoor je denken, wat is dat? Kort door de bocht: het is een show met mannen die zichzelf van hun allervrouwelijkste kant laten zien. De drag-queens zijn bekend van de Amerikaanse talentenjacht RuPaul’s Drag Race, in Nederland te zien op de digitale televisiezender OUTtv. 

Mijn broer is een groot fan van RuPaul’s Drag Race en liet mij kennismaken met het programma. Tijdens het zien van wat fragmenten was ik meteen gefascineerd door de outifts, make-up en showkwaliteiten van de drags. Toen mijn broer me vertelde dat de queens zouden gaan touren en me vroeg om samen met hem en zijn beste vriendin naar de show in Rotterdam te gaan, zei ik ‘ja’. Het was een leuke en gezellige avond met veel goede acts, opzwepende muziek en een hele vrolijke sfeer in Villa Thalia (voorheen de discotheek The Thalia Lounge).

Brainstorm

De volgende dag had ik op de Margriet-redactie een brainstorm voor de feestspecial die later dit jaar uitkomt. Terwijl het buiten snikheet was, zaten wij al in de kerstsfeer. We hebben leuke ideeën bedacht. Welke ga ik natuurlijk nog niet verklappen. De feestspecial van Margriet ligt vanaf 30 november 2017 in de winkel.

Muziek van Kenny B

Iets anders waar ik afgelopen week blij van werd, was de muziek van Kenny B. Zijn album Kenny B uit 2015, met daarop onder andere de nummers Als Je Gaat en Parijs, past goed bij het zonnige weer van de afgelopen dagen. Geen idee wie hij is? De zanger is momenteel te zien in het AVRO-TROS-programma Beste Zangers. Bekijk hier de afgelopen afleveringen terug.

Kenny B

Vaderdag

Ik sloot mijn week af met een gezellige Vaderdag. Mijn man en ik brachten eerst een bezoekje aan mijn schoonouders waar we op hun zonnige dakterras een lekkere punt rijstevlaai aten. Mijn schoonvader was blij met onze cadeaubon van Rituals. Daarna gingen we naar mijn vader, waar we gezellig in de tuin hebben gekletst en gegeten. Zijn Vaderdagcadeau, het barbecueboek Smokey goodness 2 van Jord Althuizen, viel letterlijk en figuurlijk in de smaak.

Al met al was het een geslaagde week!

Bekijk ook

Iets heel anders, maar ook leuk, is onderstaande video van een meisje dat er overduidelijk niet veel voor voelt om op het gras te gaan zitten. Lenig is ze wel…

Ook leuk om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant