Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Margriet Winter Fair 2017 is in volle gang! Zo feestelijk is het tot nog toe

margriet-winter-fair.png

De Margriet Winter Fair 2017 is in volle gang! De Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch zijn zeven dagen lang omgedoopt tot dé locatie voor het gezelligste overdekte winterfeest van Nederland. Tot nog toe zijn er al duizenden vrouwen bijeen gekomen om in de stemming te komen voor de decembermaand. Ze genieten van creatieve workshops met groen, kookshows, signeersessies van onder anderen Francine Oomen, Karin Luiten en Ineke van Lier, modeshows en muzikale optredens van onder anderen Roel van Velzen, Leonie Meijer en Krystl.

De Margriet Winter Fair is vrijdag 17 november feestelijk van start gegaan. Margriet-hoofdredacteur Leontine van den Bos gaf het startschot samen met Jack Mikkers, de nieuwe burgemeester van ‘s-Hertogenbosch.

‘Sfeervol’

De opzet van de fair is volgens verschillende bezoeksters erg sfeervol, zo weet Brabants Dagblad te ontfutselen. “Hier is meer te doen en er is veel meer afwisseling. Verschil met de Jaarbeurs is ook dat er hier wel routeborden zijn waardoor je alles te zien krijgt,” vertellen twee dames uit Leiden aan het dagblad. “En je kunt overal terecht voor eten en drinken.”

Wie dacht dat Margriet Winter Fair alleen bezocht wordt door vrouwen, heeft het mis. “Ja, ik ben een zeldzaamheid tussen al die vrouwen”, zegt een man uit Oisterwijk tegen Omroep Brabant. “Het is hier net de Huishoudbeurs, maar ik vermaak me prima, hoor.”

Nick en Simon

Het leukste overdekte winterfeest van Nederland duurt nog tot en met donderdag 23 november en er staat nog een vol programma op de planning. Denk hierbij aan een stylepresentatie van Sharin Orlemans, de uitreiking van de Groot Hart Prijs en een muzikaal optreden van niemand minder dan Nick en Simon.

Op de valreep naar Margriet Winter Fair 2017?

Lijkt het jou leuk om nog naar de Margriet Winter Fair te komen en alvast in de feeststemming te komen? Het kan nog! Je kunt hier je kaarten bestellen.

Ook leuk om te lezen

Bekijk ook

Bekijk de video en zie hoe jij je lippen eenvoudig kunt omlijnen, zonder uit te schieten.

(Kun je de video niet zien? Bekijk ’m dan via deze link)

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant