Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Margriet Winter Fair 2017 is officieel begonnen!

margriet-winter-fair.jpg

Margriet Winter Fair 2017 is vandaag feestelijk begonnen in de Brabanthallen. Margriet-hoofdredacteur Leontine van den Bos opende samen met de nieuwe burgemeester van ‘s-Hertogenbosch Jack Mikkers de zeventiende editie van het leukste overdekte winterfeest van Nederland! 

Groot feest

De opening was dit jaar extra feestelijk omdat er veel te vieren valt. Het is namelijk de eerste keer dat Margriet Winter Fair in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch wordt gehouden. En het was ook het eerste evenement dat de kersverse burgemeester van deze stad mocht openen. Bijzonder!

Genieten van al het leuks

Je kunt tot en met donderdag genieten van onder andere live muziek, modeshows bekijken en heerlijk eten in de vele verschillende tentjes. Ook kun je genieten van optredens van bekende Nederlanders, boeken laten signeren en luisteren naar de Margriet-columnisten. Daarnaast kun je ook nog vele workshops volgen en naar hartenlust shoppen voor de feestdagen bij verschillende stands (meer dan 300!). Er is voor iedereen genoeg te beleven!

Bekijk hier het volledige programma

Heb je nog geen kaarten?

Lijkt het je ook leuk om naar Margriet Winter Fair te komen en alvast in de feeststemming te komen? Bestel dan hier je kaarten.

Zien we jou terug in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch?

Lees ook

Bekijk ook

Beauty-expert Carmen Zomers deelt een mooi en makkelijk trucje om lippenstift aan te brengen. Bekijk de video en zie hoe jij je lippen eenvoudig kunt omlijnen, zonder uit te schieten.

(Kun je de video niet zien? Bekijk ’m dan via deze link)

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuws

Ook interessant