Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Margriet Theater-op-Tafel: Hét Mode- en Beautyfeest

margriet-mode-en-beautyfeest_180312-017.jpg

Op zaterdag 23 maart organiseren we in Hoofddorp Margriet Theater-op-Tafel Hét Mode- & Beautyfeest. Een hele middag én avond genieten en lekker eten samen met je vriendin, zus of moeder!

Wat is Theater-op-Tafel?
Genieten van een overheerlijk driegangendiner aan een 100-meter lange tafel. Tijdens het eten presenteren we de laatste modetrends, komen diverse muziek- en theateracts voorbij EN als uitsmijter van de dag, verzorgt Edwin Oudshoorn een exclusieve modeshow. Hierbij toont hij de prachtige outfits uit zijn collectie. De dag wordt gepresenteerd door stylist Maik de Boer.

Dans en muziek!
Het Internationaal Danstheater laat diverse dansen, van de tango tot de Afrikaanse dans zien, verder kunt u genieten van  Zazi, dit trio speelt  “eigenzinnige popfolk met een vleugje chanson en soms een jazzy randje”.

Een film, workshop of interview bijwonen?
Heb je een kaartje voor Theater-op-Tafel? Dan kun je GRATIS deelnemen aan het voorprogramma! Denk aan workshops van o.a. Rimmel London, Sally Hansen, Dr. Hauschka, BodieBoost en maak een hippe top of tas met Studio Mooigemaakt. Naast workshops kun je een trendpresentatie bijwonen, kledingadvies krijgen of gewoon lekker naar de film. Kijk op www.theateroptafel.nl.

GRATIS treinkaartje
Koop je nu een kaartje voor Theater-op-Tafel, dan krijg je een treinkaartje (vanaf elke locatie in Nederland) gratis! Kaartje bestellen en meer informatie vind je op www.theateroptafel.nl.

Ook interessant