Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Instagram Nieuws

Stem jij op ons?!

banner_website_2021.jpg

JAAA, Margriet.nl werd in 2020 verkozen tot Populairste Website van het Jaar in de categorie Lifestyle, en wij glimmen nog steeds van trots. Dat we óók dit jaar weer genomineerd zijn voor Populairste Website van het Jaar 2021 vinden we een enorme eer. Je begrijpt: die prijs willen wij dólgraag opnieuw in de wacht slepen. Vorig jaar hadden we zonder jullie natuurlijk niet kunnen winnen: dus stem jij ook dit jaar weer op ons?

Denk je nu direct: ‘Ja, tuurlijk stem ik. Maar hoe, wat, waar?’. Nou, stemmen doe je hier.

Wat zijn we trots

Dat we vorig jaar de eer kregen om onszelf Populairste Website van het Jaar in de categorie Lifestyle te noemen, betekende natuurlijk niét dat we dit jaar rustig achterover gingen leunen. Sterker nog, deze titel moest eer aan worden gedaan! En dat is volgens ons meer dan gelukt. Zo voelden we ons ontzettend vereerd toen Bibian Mentel volmondig ‘ja’ zei toen we haar vroegen als gasthoofdredacteur voor Margriet. Onze eerste podcast ‘Mijn Verhaal‘, waarin we in gesprek gaan met vrouwen met een inspirerend of bijzonder verhaal, ging live. In de Margriet Voice Action kun je sinds kort niet alleen dagelijks je horoscoop beluisteren, maar óók je tarotkaart van die dag trekken. We lanceerden de #BLIJMETMEZELF campagne, waarin we als Margriet-redacteuren met elkaar in gesprek gingen over onze onzekerheden.

En natuurlijk maakten we dagelijks de állermooiste verhalen, deelden we de handigste lifehacks en hadden we via social media geweldige sprekken met jullie: de Margriet lezeressen. Want ondanks dat ook het afgelopen jaar niet liep zoals we met z’n allen gehoopt hadden, weten we nu meer dan ooit dat we er samen doorheen komen. Kortom: een jaar waarop we (weer) ontzettend trots zijn.

Help ons en stem!

En hoe kunnen we dat jaar straks nóg beter afsluiten? Door Website van het Jaar 2021 te worden, natuurlijk. En daar hebben we jou voor nodig, want jouw stem kan het verschil maken. Je kunt hier je stem uitbrengen. Alvast duizendmaal dank!

Ook interessant