Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Stem jij op ons voor Website van het Jaar 2020?!

hoera-margriet-is-genomineerd-voor-website-van-het-jaar-2020.jpg

Even een trots momentje: Margriet.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2020. Je begrijpt: die prijs willen wij dólgraag in de wacht slepen. En daar hebben we jou voor nodig!

Je stem zou ons dan ook enorm helpen. Denk je nu direct: ‘Ja, tuurlijk stem ik. Maar hoe, wat, waar?’. Nou, stemmen doe je hier.

Bijzonder jaar

Het was een roerig en vooral heel leuk jaar voor Margriet.nl: we begonnen het jaar met een volledig vernieuwde website, lanceerden Margriet Voice (waardoor je via je Google Home met ons kunt praten) en haalden een nieuw record van 3,9 miljoen (!) bezoekers in één maand. Natuurlijk was niet alles leuk: net als vele anderen in Nederland moesten we thuis gaan werken, hebben we onze collega’s al maanden niet gezien en hoorden we verdrietige verhalen om ons heen. Maar dat motiveerde ook om nóg meer leuke en informatieve content te maken om deze gekke tijd voor jullie een stukje leuker te maken.

Help ons en stem!

Kortom: Website van het Jaar 2020 worden zou een prachtige afsluiter zijn van dit gekke jaar vol pieken en dalen. En daar hebben we jou voor nodig, want jouw stem kan het verschil maken. Je kunt hier je stem uitbrengen. Alvast duizendmaal dank!

Beeld | Shutterstock

Ook interessant