Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Margriet More: unieke aanbieding!

tuinen.jpg

De Margriet Specials heten voortaan Margriet More. Elk jaar komen er zes inspirerende, uitdagende en informatieve Margriet More-specials uit, boordevol informatie, tips, doe-ideeën, de nieuwste adressen en persoonlijke verhalen én elke editie een inspirerende bewaarkaart cadeau! Happy Body (2x), In & om de Tuin, Eropuit!, Mooi Wonen en Lekker Feest!

Als abonnee van Margriet ontvang je maar liefst 50% korting op een abonnement op Margriet More! Je betaalt dan slechts € 15 voor een heel jaar Margriet More. Margriet More kost in de winkel € 4,95 per editie.

Bestel de specials nu!

Wat kun je verwachten in 2013?

Happy Body 1
Een special vol items over klein geluk, groots genieten, gezond en langzaam leven, teruggaan naar de kern en het hervinden van je passie. Vol tips en zelfmaak)ideeën voor de beste momenten met jezelf.

In & Om de tuin
Een voorjaarsspecial boordevol inspiratie voor iedereen die van tuinieren houdt. De leukste ideeën voor zwevende tuintjes, dromerige zintuigtuinen, veel praktische bloemeninfo en de leukste groene zelfmakers.

Eropuit!
Een praktische bewaarspecial met tips over droomplekken in Nederland, vakantievoor- én napret, unieke fietstochten, de nieuwe nomaden en lekker veel onvergetelijke uitstapjes. Voor alleen, met z’n tweeën of het hele gezin.

Happy Body 2
Een special vol zomerse dromen, buiten¬beauty en liefkozingen voor je geest. Maar ook zelfmaakideeën, veel ontspanning en goeds voor je lijf. Bovendien staat deze special boordevol tips voor zon in je leven.

Mooi Wonen
Creëer je eigen droomhuis. Met veel woonideeën, de laatste interieurtrends en inspirerende binnenkijkers. Maar ook: zo krijg je meer ziel in je huis. Boordevol praktische tips en de nieuwste woonadressen.

Lekker Feest!
De allerlekkerste feestrecepten. Kleine creaties voor groots genieten. De beste ideeën voor sfeervolle aankleding, veel cadeautips en inspirerende persoonlijke verhalen met een warme gedachte.

Met Margriet More krijg je meer. Mis er geen één!

Ook interessant