Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Margriet legt honderd trouwe abonnees in de watten met een mooi kerstpakket

leontine-bewerkt.png

Omdat onze trouwe abonnees wel iets extra’s verdienen, worden er elk jaar honderd abonnees verrast met een kerstpakket van Margriet. Het eerste cadeau werd door hoofdredacteur Leontine van den Bos persoonlijk bezorgd!

Margriet is blij met haar trouwe abonnees, al die mensen die al vele jaren ons tijdschrift op de mat krijgen en met veel plezier lezen. Daarom willen we honderd van jullie als bedankje extra verwennen tijdens de feestdagen, met een speciaal cadeau, namelijk een cadeaupakket beschikbaar gesteld door webshop Tafel en Keuken t.w.v. € 167,70. Het eerste cadeau van deze bijzondere kerstpakketten kwam hoofdredacteur Leontine van den Bos persoonlijk brengen…

Kun je de video niet bekijken? Klik dan hier.

 

Logo_Uitnodiging2#IKGEEFOMJE is een actie van Margriet. Hiermee willen we je enthousiast maken om, op wat voor manier dan ook, te laten zien dat je om iemand geeft. Dat kan ’m in kleine dingen zitten. Van een gesprek aanknopen of het delen van een maaltijd tot samen een uitstapje maken. Gebruik deze stickers voor je eigen #ikgeefomje-moment en post een foto of video op social media met #ikgeefomje. Zo maak je meteen kans op mooie prijzen om degene om wie je geeft nog eens extra mee te verrassen. Doe je ook mee? Ga voor meer informatie naar margriet.nl/ikgeefomje.

Lees ook

Kerstkrans: tuttig of top?
5x de leukste kerstmarkten in Nederland
Op zoek naar een origineel kerstcadeautje? Hiermee geef je iets ‘goeds’

Bekijk ook

Redactie in actie: een huis vol kerstversiering voor een gezin in een moeilijke tijd

 

Meer artikelen van Margriet lezen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief.

BewarenBewaren

Ook interessant