Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Mis ‘m niet: Margriet Extra: Zomer! ligt nu in de winkel

mis-m-niet-margriet-extra-zomer-ligt-nu-in-de-winkel.jpg

Ga je binnenkort op vakantie en zoek je nog leesvoer voor op het strand? Of blijf je thuis, maar wil je je wél lekker op vakantie wanen? Ga dan snel naar de winkel, want de nieuwste Margriet Extra ligt daar nu op je te wachten. En die staat volledig in het teken van: Zomer!

En speciaal voor dit gekke jaar staat deze editie vol met fijne zomer- en reistips voor in eigen land.

Leesvoer en puzzelplezier

Margriet Extra: Zomer! bevat alles waar je zin hebt op een zonnige, luie dag. Genoeg leesvoer (met twee complete verhalen van Jojo Moyes en Joanne Harris), 25 pagina’s aan puzzels (van sudoku’s tot de campingbingo), kleurplaten, ansichtkaarten, en nog véél meer. En mocht je dit jaar in Nederland blijven omdat jouw vakantiebestemming code oranje heeft gekregen, of omdat je het gewoon nog een beetje spannend vindt: niet getreurd. Deze Margriet Extra staat bomvol tips voor een vakantie in Nederland die je nóóit zult vergeten.

Margriet Extra 6

Vakantie in eigen land

Van de meest bijzondere adresjes en uitwaaiplekken, tot aan de leukste plekken om met de (klein)kinderen op stap te gaan. En als je liever helemáál je huis niet verlaat, dan hoef je je ook thuis niet te vervelen. Zo staat deze zomereditie vol met zonnige zelfmakers, zoals een tie-dye sjaal of vrolijke strandtas. Kortom: deze Margriet Extra wil je niet missen.

Margriet Extra: Zomer! ligt vanaf vandaag in de winkel, en is online te bestellen zonder verzendkosten via deze link.

Ook interessant