Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dit wil je niet missen: Margriet Extra Liefde & Relaties

margriet-extra-liefde-relaties.jpg

Het leven bestaat uit fases: van je eerste verliefdheid tot je huwelijk, van het krijgen van kinderen tot aan het worden van grooutouders. Over al die bijzondere fases en relaties in ons leven gaat de nieuwe Margriet Extra Liefde & Relaties. Over liefde en vriendschap, over familie, over zorgen voor elkaar en over afscheid nemen. Een nummer vol prachtige, ontroerende en bijzondere verhalen waar we ons allemaal wel een beetje in herkennen.

Deze Margriet Extra bestaat uit vier verschillende hoofdstukken: familie, vriendschap, liefde & intimiteit en kinderen & kleinkinderen.

Vriendschap

Vriendschap is essentieel in ons leven. Het houdt ons gezond en zorgt voor de juiste reflectie. Door met vrienden om te gaan voelen we ons goed. Daarnaast hebben we ze ook nodig voor steun in moeilijke tijden. Vriendschap is ook een dankbaar thema voor de mooiste films en boeken. Met onder andere:

  • Christien en Lilian zijn al meer dan 45 jaar vriendinnen
  • Nieuwe vrienden maken? Dat doe je zó
  • De mooiste boeken en films over vrouwenvriendschap

Familie

Van je familie moet je het hebben. Dat geldt zeker als je ouder wordt en mischien wat hulp nodig hebt. Maar het is niet altijd rozengeur en manenschijn, dat weten we allemaal. Denk maar eens aan ruzies in de familie of toestanden met de erfenis. Hoe dat op te lossen, lees je in Margriet Extra. En verder ook:

  • Dochter Zakia (50) zorgt voor haar moeder Fatna (84)
  • Vier familiekwesties door familietherapeut Else-Marie van den Eerenbeemt

Liefde & intimiteit

Hoe heerlijk is het om weer verliefd te zijn. Dat kan je tot op elke leeftijd overkomen. Gelukkig maar: en toch valt er ook nog een heleboel te leren over de liefde, hoe oud je ook bent. We zetten alle facetten op een rijtje. En geven je ook een hoop tips voor een sprankelend seksleven, want dat is net zo belangrijk. Maar ook:

  • “Ik werd straalverliefd opmijn 50ste”: Annemarie van Gaal over haar Rhandy
  • Dossier liefde op leeftijd
  • Test je liefdeskennis
Margriet extra liefde & relaties

Kinderen & kleinkinderen

Hoe is het als je oma wordt, hoe verandert de band met je eigen kind dan? En: hoe is het als je nooit oma zult worden? Wat doet dat met je? En wat doet het met je als je kleinkinderen aan de andere kant van de wereld wonen? Over al deze onderwerpen gaat dit hoofdstuk.

Margriet Extra Liefde & Relaties ligt vanaf vandaag in de winkels, maar is ook online te bestellen (zonder verzendkosten) via deze link.

Ook interessant