Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Mis ‘m niet: Margriet Extra: Gezond leven ligt nu in de winkel

mis-m-niet-margriet-extra-gezond-leven-ligt-nu-in-de-winkel.jpg

We zijn nu meer dan ooit met onze gezondheid bezig. Maar gezond leven is makkelijker gezegd dan gedaan, vooral als je wat ouder wordt. Onze nieuwste special, Margriet Extra: Gezond leven, staat boordevol tips om gezond en leuk ouder te worden. Ook in coronatijd.

In dit gekke jaar moeten we net iets anders over onze gezondheid nadenken dan normaal. Daarom staat deze editie vol met tips om te sporten in coronatijd, de mooiste wandelroutes dicht bij huis en nog véél meer. Hebben? Je kunt ‘m hier online bestellen (zonder verzendkosten).

Een gezonde weerstand

Je weerstand sterk houden is dit jaar belangrijker dan ooit. In deze Margriet Extra geven we je dan ook tips en adviezen om gezond het voorjaar in te gaan. Zo staat er bijvoorbeeld een complete vitaminewijzer in (nooit meer tekorten!) en legt een therapeut uit hoe je slaapproblemen het beste kunt aanpakken.

Dichtbij huis

De sportscholen zijn nog steeds gesloten dus zijn we genoodzaakt buiten óf thuis te sporten. We laten je de mooiste wandelroutes dichtbij huis zien, en geven je tips om zelf veilig te sporten in coronatijd. Maar je wilt niet alleen je lichaam fit houden, óók je brein kan wel wat uitdaging gebruiken. Met de zes pagina’s aan puzzels moet dat wel lukken.

Margriet Extra: Gezond leven ligt nu in de winkel en is online te bestellen zonder verzendkosten via deze link.

Ook interessant