Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Margriet Belbuddy’s: er is altijd iemand om mee te praten

Singles, kersverse ouders, influencers en carrièretijgers. 1 op de 10 jongvolwassenen voelen zich alleen, onbegrepen, niet gehoord of verloren. Misschien jij ook wel. Hoe ga je hiermee om? Wij geloven dat het begint met een goed gesprek. Met iemand die je begrijpt en een luisterend oor biedt. Daarom zijn we de Margriet Belbuddy’s gestart, een initiatief in samenwerking met de Luisterlijn.

Misschien voel jij je als kersverse moeder moederziel alleen. Ben je omgeven door vrienden maar heb je het idee dat je nooit gehoord wordt. Of shine je als geen ander op de werkvloer maar hang je ’s avonds op de bank met een leeg gevoel. Als je dit herkent of er zelf mee worstelt, weet dat je niet de enige bent. Wij geloven dat erover praten helpt. Daarom zijn we, samen met De Luisterlijn, de Margriet Belbuddy’s gestart. Een nieuw initiatief waar Margriet lezeressen in gesprek gaan met jou. Over je struggles, of gewoon om even te kletsen. Praat maar raak en lucht je hart.

Van 1 t/m 31 oktober zitten onze Margriet Belbuddy’s klaar om naar je te luisteren. Van maandag t/m vrijdag tussen 18.30 en 22.00 uur kun je hen bereiken. Waar je ook mee zit, onze Belbuddy’s zijn er voor je.

Bel anoniem met onze Belbuddy’s via 088 076 77 00*!

*De gebruikelijke belkosten van je telefoonprovider worden in rekening gebracht. Het gesprek met de Belbuddy’s is volledig anoniem.

Margriet Belbuddy's

Meer lezen over eenzaamheid?
Dit is waarom bellen veel beter werkt tegen eenzaamheid dan appen
Waarom de kou ervoor kan zorgen dat je je eenzaam voelt

Ook interessant