Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Marco Borsato is weer aan het daten met Leontine: ‘We zien wel waar het schip strandt’

marco-borsato-is-weer-aan-het-daten-met-leontine.jpg

Marco Borsato is weer aan het daten met zijn ex-vrouw Leontine Ruiters. Dat verklapte hij desgevraagd woensdagochtend in De 538 Ochtendshow met Frank Dane.

“Het heeft geen vaste vorm, maar we daten een beetje”, aldus Borsato.

Marco en Leontine

In februari 2020 is zijn huwelijk van bijna 22 jaar met Leontine op de klippen gelopen, mede door het ontrouw van Borsato dat toen naar buiten kwam. Hij had onder andere een affaire met Iris Hond en in de media werd hij al snel aan andere vrouwen gelinkt. Maar of andere vrouwen nu nog kans maken bij de zanger? Als het aan hem ligt niet. “Mijn hart is bezet”, antwoordt hij.

Daten

Hij is namelijk inmiddels weer aan het daten met zijn ex-vrouw. Wat het daten precies inhoudt voor de twee, laat Borsato niet los. “Dat betekent zoveel als het is. Dat we af en toe gewoon leuke dingen doen. We zien wel waar het schip strandt.” Wel beaamt hij dat de intentie is dat het weer goed komt tussen hen. “Dat hoop ik natuurlijk. Dat weet je alleen niet.”

Lees ook:
Marco Borsato in ‘Linda’s Wintermaand’: ‘Ik wil het boetekleed aantrekken’

Rustig aan

De druk op het paar ligt volgens hem namelijk nogal hoog. “Toen we net met elkaar gingen moesten we nog uit eten en werden we al bestempeld als het ideale paar. Dan moet je nog met elkaar uit eten”, aldus de zanger. En ook nu heeft natuurlijk heel Nederland een mening over het paar. Ze willen het deze keer daarom rustig aan doen, sluit hij af. “We weten het nog niet.”

Bron | ANP
Beeld | ANP

Ook interessant