Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Man laat pestende dochter (10) voor straf lopen

meisje-lopen.jpg

Wie niet luisteren wil, moet maar voelen. Dat moet deze vader uit het Amerikaanse Ohio hebben gedacht toen hij zijn tienjarige dochter dwong acht kilometer naar school te lopen. Omdat het meisje medeleerlingen pestte, mocht ze de schoolbus niet meer in. De vader maakte een filmpje van zijn wandelende dochter. Dat zorgde voor nogal wat ophef.

‘Pesten is onacceptabel’

In de video is te zien hoe Matt Cox vanuit de auto zijn dochter filmt terwijl ze – met een flinke tas op haar rug – langs de weg loopt. “Dit prachtige meisje is mijn dochter, die voor de tweede keer dit jaar uit de schoolbus is gegooid vanwege pesten. En pesten is onacceptabel,” zo vertelt de vader tijdens het filmen. Hij meldt dat hij het meisje de acht kilometer naar school laat lopen terwijl het buiten twee graden is. Dit om te zorgen dat ze het pesten voor eens en altijd afleert, zo bericht ad.nl.

‘Tough love’

De man kreeg een hoop reacties toen hij het filmpje maandag op zijn Facebookpagina plaatste. De video werd meer dan achttien miljoen keer bekeken en veel kijkers lieten een reactie achter. De meeste mensen prijzen de vader. Zo wordt de straf ‘tough love’ genoemd en zeggen veel ouders dat hij goed bezig is. Toch is niet iedereen zo enthousiast. Er zijn ook verschillende reacties van mensen die de straf wel erg ver vinden gaan.

Bekijk hieronder de video en oordeel zelf.

Bronnen | ad.nl, Facebook Matt Cox
Foto | Facebook Matt Cox

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant