Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Man krijgt hartverwarmende e-mail overleden vader

red-rose-on-the-tombstone.jpg

Een gebruiker van Reddit schrok enorm toen hij een e-mail kreeg van zijn vader die twee jaar eerder was overleden. De e-mail was verstuurd via de website FutureMe, de moderne versie van een brief in een fles. Het is een website waarop je een e-mail kunt ‘klaarzetten’ die dan op elke gewenste datum in de toekomst kan worden verstuurd. In de e-mail schreef de overleden man dat hij “altijd zal terugkomen komen om zijn zoon te volgen in het leven,” schrijft The Mirror.

Leven zonder oude man
De eerste zin was: “Hallo zoon, ik praat tegen je vanuit mijn graf, wooooo.” Hij schreef verder: “Even serieus, wanneer je dit leest ben ik al overleden. Hopelijk ben je er inmiddels aan gewend geraakt aan een leven zonder deze oude man en heb je je moeder geholpen om hetzelfde te doen. Ik heb volledig vertrouwen in je dat je goed voor je moeder zorgt, net als ik heb gedaan.”

Te persoonlijk
En zo had hij nog een aantal punten die hij graag even kwijt wilde, bijvoorbeeld dat hij erg trots is op zijn zoon. Wat hij vervolgens schreef houdt de Reddit-gebruiker voor zichzelf, omdat het “te persoonlijk” is. De jongen vond het erg fijn om dit bericht na twee jaar later nog te mogen ontvangen.

Ook interessant