Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Man Bibian Mentel brengt mooie ode aan zijn stoere vrouw

bibian-mentel.jpg

Edwin Spee, de man van Bibian Mentel, heeft op Facebook een ode gebracht aan zijn vrouw. Bij de 46-jarige snowboardster werd vorig jaar vastgesteld dat er voor de tiende keer kanker was gevonden, maar toch blijft ze volgens haar man meer geven dan vragen.

Bij Bibian werd in 2018 opnieuw kanker geconstateerd. In de ode die Edwin op social media plaatse spreekt hij met veel lof over zijn vrouw, die zich ondanks alles altijd voor anderen in blijft zetten.

‘Iedereen kan rekenen op jouw onbaatzuchtige steun’

“Natuurlijk ben ik trots op al je gouden medailles”, schrijft Edwin. “Natuurlijk ben ik trots op alle prijzen die je hebt gewonnen. Maar het zijn de acties als vanavond waar ik het meest trots op ben.” Ondanks het feit dat Bibian zelf aan zware medicijnen zit tegen de kanker, reed zij wél op zaterdagavond naar Apeldoorn om een vrouw die zij niet kent een brief voor te lezen op haar verjaardag. Dit als steun in haar gevecht tegen kanker.

“Altijd iedereen kan rekenen op jouw onbaatzuchtige steun. Omdat jij liever geeft dan vraagt. Daarom hou ik van jou met heel mijn hart”, besluit Edwin in zijn onwijs liefdevolle bericht. Een bericht dat hij onder andere voorzag van een prachtige trouwfoto:

Stoere vrouw

De snowboardster werd in haar leven al negen keer eerder met kanker geconfronteerd en verloor daardoor zelfs een onderbeen en een nekwervel. Toch zat ze nooit bij de pakken neer. Afgelopen paralympische spelen won deze knokker en rasoptimist twee keer goud bij het snowboarden. Alleen al daarom is Bibian is één van Margriet’s stoere vrouwen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant