Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Déze feelgood musical is binnenkort voor het laatst in Nederland te zien

mamma-mia-de-musical-stopt-koop-hier-kaartjes-met-korting.jpg

Dancing Queen, Chiquitita, Money, Money Money… wie wordt er nou niet vrolijk van alle grote hits van ABBA? Het is dan ook geen wonder dat de musical die op deze hits gebaseerd is jarenlang in ons land te zien is geweest.

Helaas duurt dat niet lang meer. Nog een paar maanden en dan valt definitief het doek voor de hitmusical Mamma Mia.

Mamma Mia

Het verhaal gaat over Donna die samen met haar dochter Sophie op een Grieks eiland woont. Wanneer Sophie gaat trouwen wil ze graag dat haar vader haar naar het altaar brengt. Maar wie is die man eigenlijk? Ze besluit de oude dagboeken van haar moeder te lezen en ontdekt dat ze drie mogelijke vaders heeft. Om te achterhalen wie de échte is, besluit ze de mannen alle drie uit te nodigen op het eiland.

Derde keer

De musical ging in 1999 in première in het Prins Edward Theater in Londen en was al twee keer eerder in ons land te zien. In de eerste productie, die van 2003 tot en met 2006 te zien was, werd de hoofdrol gespeeld door Simone Kleinsma. In 2009 werd de musical herhaald met een glansrol voor Lone van Roosendaal. De hoofdrollen in de huidige productie worden gespeeld door Antje Monteiro, Jolijn Henneman, Soy Kroon, Dieter Troubleyn, Zjon Smaal en Emiel de Jong.

Korting

Wil jij deze hitmusical niet missen? Wees er dan snel bij. De musical is nog maar tot 29 december in ons land te zien. Wanneer je nu via de Theaterclub van Margriet tickets boekt profiteer je bovendien van een mooie korting. Zo betaal je nog maar 29 euro voor een eerste- of tweederangsticket in alle weekenden tot 30 november. Voor alle voorstellingen tot eind november op werkdagen betaal je slechts 29 euro.

Lees ook
Mamma Mia de musical: alsof je naar een heel vrolijk feestje gaat

Ook interessant