Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Loop jij mee met IEDER1?

IEDER1 is een nieuwe stichting die diversiteit en saamhorigheid in Nederland viert en wil bevorderen. En iedereen kan meedoen! IEDER1 organiseert op 25 september een parade in Amsterdam, van de Bijlmer tot het Museumplein. Het wordt een bonte wandeltocht waarin de deelnemers laten zien hoe divers en mooi onze samenleving is. 

Op het Museumplein komt een grote manifestatie. Kunstenaars, sprekers, artiesten en veel BN’ers zullen hierbij aanwezig zijn. Het belooft een middag te worden waarop veel mensen elkaar ontmoeten, met elkaar spreken en bovenal een belangrijke boodschap uitdragen. Doe je mee?

Waarom dit initiatief?

Nederland is een multicultureel land. Helaas raken we onderling steeds meer verdeeld, onder andere door de afschuwelijke aanslagen elders in Europa en de rest van de wereld. Door samen te komen kunnen mensen een tegengeluid maken tegen de toenemende polarisatie. Want wat als we mét elkaar praten in plaats van over elkaar, vraagt IEDER1 zich af?

Je kunt je op deze pagina aanmelden voor het evenement. Voor informatie over locaties en tijden kijk je op http://www.ieder1.org/#

 

 

 

 

Ook interessant