Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Linda de Mol: ‘Onwijs bedankt voor alle lieve berichtjes en support, houd vol’

linda-lijnt.jpg

Linda de Mol wilde graag vijf kilo afvallen in zes weken. En dat is haar gelukt! Ze is maar liefst zes kilo lichter dan toen ze met lijnen en sporten begon. De weegschaal geeft nu 76 kilo aan, wat betekent dat ze ook weer een gezonde BMI heeft. En nu de volgende stap: volhouden.

Van 82 naar 76 kilo, het is een hele prestatie. De presentatrice wil die lijn vasthouden door doordeweeks te blijven letten op wat ze eet en drinkt en dit te combineren met drie keer in de week sporten. Het weekend wil ze wat minder streng zijn voor zichzelf. Met die nieuwe leefstijl hoopt ze een gezonde balans te houden.

Te ruime spijkerbroeken

Nu ze zes kilo is afgevallen, hoopt Linda ook weer in een kleinere kledingmaat te passen. Ze neemt de proef op de som en duikt haar kledingkast in. Het resultaat? Ze heeft gewoon spijkerbroeken die nu te groot zijn! Haar favoriete suède legging in maat 40 is helaas uitgescheurd. “Doodzonde, want nu had ik hem waarschijnlijk wel gepast,” vertelt de presentatrice. Ze hoopt van de zomer in maat 40 te kunnen.

#HOUVOL

Linda benadrukt dat het lijnen ‘veel leuker’ is als je het samen doet. Ze heeft genoten van alle reacties van dames die ook aan de lijn zijn. Linda stopt met vloggen, maar voorlopig niet met lijnen. LINDA.lijnt gaat op Facebook door onder de naam #HOUVOL. Hier kun je onder meer tips, oefeningen en artikelen vinden over gezond leven.

“Onwijs bedankt voor alle lieve berichtjes en support, houd vol”, zegt ze in haar laatste LINDA.lijnt-vlog. Bekijk de vlog hieronder, ze vertelt daarin ook wat ze allemaal heeft geleerd de afgelopen weken.

Ook leuk: bekijk de lijnvlog die ze eerder maakte.

Foto | LINDA.lijnt

Ook leuk om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant