Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Linda de Mol biecht affaire op

linda-de-mol.jpg

Ze weet als geen ander hoe het is om bedrogen te worden, maar toch is Linda de Mol zelf ook niet altijd even trouw geweest. In haar voorwoord in de nieuwste LINDA biecht ze op weleens een scheve schaats te hebben gereden.

“Of ik weleens een affaire heb gehad? Jazeker, één keer, lang geleden”, schrijft ze. “Maar als je het niet erg vindt, ga ik hier niet vertellen met wie, want dan heb je de poppen aan het dansen en is het overal te lezen”, aldus Linda.

Verliefdheid

Spijt heeft ze echter niet. Sterker nog, ze is blij dat ze het een keer heeft meegemaakt. “Want daardoor begrijp ik het wel beter. Hoe je alles op het spel kunt zetten voor een verliefdheid”, schrijft Linda in het magazine.

‘’Begin er maar niet aan’’

Terugkijkend op de spannende periode wordt de blondine alleen al ‘doodmoe’ van de gedachte: “Ik zie dat het eigenlijk ook één groot cliché is.” Een affaire hoeft volgens haar niet het einde van een relatie te betekenen, maar toch vindt ze voorkomen beter dan genezen. “Begin er maar liever helemaal niet aan.”

Geruchten overspel

Linda’s vorige relatie met Sander Vahle liep stuk vanwege gemeend overspel van zijn kant, en ook haar huidige relatie met Jeroen Rietbergen wordt al jaren geteisterd door geruchten. Zo kwam in 2013 het verhaal naar buiten dat Jeroen zijn vriendin zou hebben bedrogen met voormalig Gooisch Meisje-ster Renéé Gunning.

‘Onzin’

De muzikant deed het verhaal toentertijd af als onzin. “Niets van de beschuldigingen is waar: ik heb Linda nooit bedrogen en ik heb of had geen relatie met Renée. Ook heeft Linda nooit een privédetective ingeschakeld”, zo liet hij weten in een verklaring.

Bron | AD.nl
Foto | ANP

Ook interessant om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant