Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Toch liefde op het eerste gezicht bij ‘Married At First Sight’?

married.jpg

Met iemand trouwen die je nog nooit eerder hebt gezien? Dat gebeurt in het tv-programma ‘Married At First Sight’ (RTL4). Gisteren renden de eerste kandidaten naar het altaar.

Over het programma

Een bioloog, een psycholoog en een seksuoloog onderzochten alle mannelijke en vrouwelijke kandidaten uitgebreid op mentale en fysieke kenmerken. Vervolgens stelden de onderzoekers per persoon een profiel samen. Op basis daarvan werd er voor hen naar een match met de ideale partner gezocht.

Tijdens deze testdagen kregen de kandidaten plotseling te horen dat zij kandidaat waren voor het programma waarin je kon worden gematched aan je ideale partner. Mits ze bereid waren om met hem of haar een wettelijk huwelijk aan te gaan en elkaar zelfs pas voor het altaar voor het eerst te ontmoeten. Voor de kandidaten die dit bijzondere experiment wilden voortzetten, gingen de wetenschappers dus op zoek naar de meest geschikte partner.

Geluk

Gisteren traden de eerste kandidaten in het huwelijksbootje. Niet alle kandidaten werden hier blij van. Maar wat bleek? Het leek erg te klikken tussen Bram en Patty. Liefde op het eerste gezicht? Patty zoende er in ieder geval druk op los!

Bekijk hier het fragment:

Heb jij gekeken?

Ook interessant