Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Liefde op de wadden

liefdeopdewadden-jpg.jpg

Heb jij de liefde van je leven nog niet gevonden? Net5 helpt vier eilandgasten in hun zoektocht naar de vrouw die alles achter zich wil laten voor de ware.

De wadden
Denk je aan een eiland, dan komen fantasieën van blauwe zeeën en witte stranden bovendrijven. Denk je aan waddeneilanden, dan verdwijnt dat beeld als sneeuw voor de zon. Toch heeft dit deel van ons kikkerlandje meer te bieden dan je denkt; schilderachtige dorpjes, wuivend helmgras, verlaten stranden en… vier mannen die op je wachten.

De mannen
Als je aan een nieuw avontuur begint, moet de ware wel de moeite waard zijn. Welke mannen hebben de eilanden voor jullie in petto?

Aant-Durk: Deze blonde krullenkop is een bekende verschijning op Vlieland. De 31-jarige eilandgast is gids en houdt daarnaast ook erg van vissen.

Sebastiaan: Ook Sebastiaan is 31 jaar. Hij woont van jongs af aan op Schiermonnikoog en is dol op voetbal. Let op dames: deze eilandgast is kok van beroep, dus een lekker diner is verzekerd.

Roy: Wat dacht je van een ritje te paard langs de stranden van Terschelling? Roy is de perfecte persoon die jou het eiland kan laten zien.

Johnny: Tot slot is er de Amelandse Johnny van 39 jaar. Deze eilandgast is sportief en speelt graag een paar liedjes met zijn band. Samen met zijn ouders en zus werkt hij in het familiehotel.

Net5 helpt deze ruwe bolsters in de zoektocht naar de ware. Wie durft het aan om alles achter zich te laten voor een bestaan in een kleine en hechte gemeenschap? Geef je snel op!

Ook interessant