Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Lezeressen Margriet feliciteren Pieter en Margriet met hun 50-jarige huwelijk

margriet-en-pieter-50-jaar-compleet.jpg

Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven vieren vandaag hun vijftigjarig huwelijksjubileum. De lezeressen van Margriet hebben het echtpaar gefeliciteerd via de Facebookpagina van Margriet en op Margriet.nl.

Het gouden echtpaar is ter gelegenheid van hun jubileum op de foto gegaan met hun vier zoons Maurits, Bernhard, Pieter-Christiaan en Floris voor de koets Gala Glas Berline die tijdens hun bruiloft op 10 januari 1967 werd gebruikt. Ook zijn prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven op de foto gegaan met hun zoons, hun vier schoondochters en alle elf de kleinkinderen. De Rijksvoorlichtingsdienst gaf maandag de twee foto’s vrij.

margriet-en-pieter-50-jaar-zoons

In trouwjurk en luchtmachtuniform

Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven vieren vandaag hun huwelijksjubileum met de kinderen en het bruidspersoneel. De prinses verschijnt dan in haar trouwjurk, Van Vollenhoven in luchtmachtuniform. “Net als in 1967,” vertelde Pieter van Vollenhoven in Volkskrant Magazine van afgelopen zaterdag.

Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven gaan met hun zonen, schoondochters en kleinkinderen in februari een week op een cruise in het Caribisch gebied. “Daarna zijn we natuurlijk failliet, dus dan is het weer rustig,” aldus Van Vollenhoven.

Koets

Ter gelegenheid van het huwelijksjubileum is de Gala Glas Berline vanaf vandaag te zien in het Koetshuis van Nationaal museum Paleis Het Loo. De koets wordt nog vaak gebruikt tijdens Prinsjesdag.

Felicitaties

Vele Margriet.nl-bezoekers hebben het echtpaar gefeliciteerd. Een aantal reacties:

Ik wil u van harte feliciteren met uw 50-jarig huwelijk!!! Ik wens u, uw gezin en familie een hele fijne en mooie dag op 10 Januari en nog een heel lang en gelukkig samenzijn met uw kinderen, kleinkinderen en familie.  Met vriendelijke groet, Gerda

Geacht bruidspaar, bij deze van harte gefeliciteerd met dit jubileum en vooral verder veel geluk, warmte en plezier voor u samen in de tijd die komen gaat. Zelf hopen wij op 21 december 2017 ook dit jubileum te mogen vieren, het is vast een goed jaar geweest. Hartelijke groeten, Jan en Ricky

Lieve prinses Margriet en Pieter, van harte gefeliciteerd met dit bijzondere huwelijksjubileum. We wensen u samen nog vele mooie en vooral gezonde jaren toe! Een hartelijke groet vanuit Soest, Anneke en gezin PS Onze dochter speelde prinsesje Margriet in de opera Orfeo in de paleistuin!

Hartelijk gefeliciteerd, geweldig. Ik heb prinses Margriet als klant in een boetiek in Oegstgeest geholpen en heb haar een blauwe jurk verkocht, ik heb een ketting cadeau gedaan die ikzelf heb gemaakt. Ik heb prinses Margriet één keer op de foto gezien met die jurk en mijn ketting. Daar was ik heel trots op. Christa 

Geachte prinses Margriet en mr. Pieter van Vollenhoven, ALS LIEFDE ZOVEEL JAAR KAN DUREN . . . DAN MOET HET ECHTE LIEFDE ZIJN! Van harte gefeliciteerd met uw 50ste huwelijksverjaardag. Ik wens u alle goeds voor de jaren die nog voor u liggen. Hartelijk dank voor wat u beiden voor ons vaderland heeft betekend en nog betekent! Hartelijke groeten vanuit Baarn, José 

Bekijk hier alle felicitaties van de Margriet-lezeressen op Facebook.

Prinses Margriet & prof. mr. Pieter van Vollenhoven zijn bijna 50 jaar getrouwd! Lees een deel van hun interview met Margriet en laat jouw felicitatie achter voor het gouden echtpaar.

Posted by Margriet on Thursday, January 5, 2017

Bronnen: MargrietRoyalty-Online.nl en Volkskrant Magazine

Lees ook:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant