Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Wat lezen we nu over boer Marc en Annekim?!

marc-en-annekim.jpg

Het leek zo’n mooi koppel en het geluk spatte eraf: Marc en Annekim uit Boer zoekt vrouw vonden elkaar onder de mangoboom bij zijn huis in Zambia. Nu, na acht maanden is het boerensprookje over….

Relatie boer Marc en Annekim is over

Op de website van KRO-NCRV staat dat de viskweker en zijn dierenarts hun relatie hebben beëindigd. ‘De liefde bleek niet sterk genoeg voor een duurzame relatie,’ aldus de omroep.  Waarom? Half Nederland smolt weg bij hun liefdesgeluk. Dit is wat ze er  op de site zelf over zeggen:

Marc: “Ik heb met Annekim een geweldige tijd gehad. Ik ben het programma heel dankbaar dat ze ervoor hebben gezorgd dat Annekim op mijn pad is gekomen. Helaas is onze liefde niet voor altijd gebleken en dat is natuurlijk een verdrietige conclusie.” En Annekim: “Ik merkte de laatste tijd dat ik me steeds meer op mijn werk stortte en minder de behoefte had om bij Marc te zijn. Dat heeft me aan het denken gezet. Marc en ik hebben daarover gepraat en toen uitgesproken dat het beter zou zijn als we uit elkaar gingen.”

Dat betekent dat Annekim nu inmiddels weer in de bush op project is en Marc druk aan het werk is op zijn viskwekerij. Ze hopen als vrienden verder te gaan.

Beeld en bron | KRO- NCRV

Lekker lezen

Bekijk ook:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant