Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Leuk weetje: waarom Kate Middleton nooit gekleurde nagellak draagt

kate-middleton-nagellak-weetje.jpg

Kate Middleton staat bekend om haar verfijnde looks. Als zij haar opwachting maakt, draagt ze niet alleen een prachtig gebalanceerde outfit. Ook haar kapsel en make-up zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Het enige wat ontbreekt, is een likje nagellak. En dat heeft een goede reden.

Hoe mooi gekleed de hertogin van Cambridge ook altijd voor de dag komt, ze houdt het geheel vaak wel neutraal. Dit komt doordat Kate zich – net als alle andere leden van het Britse koningshuis – moet houden aan strikte kledingvoorschriften. Hierbij hoort bijvoorbeeld dat de vrouwelijke leden van het koninklijk huis geen jurk of blouse aan mogen met een laag uitgesneden decolleté.

Daarnaast moet de vrouw van prins William het wat betreft make-up vrij naturel houden. Dat betekent geen overdreven kleuren oogschaduw, felrode lipstick of opvallende nagellak. Terwijl queen Elizabeth graag voor een rustige, zachtroze kleur op haar nagels gaat, is Kate nog een stukje strikter. Een subtiel doorzichtig lakje, verder gaat ze niet in het openbaar. Minder is meer, lijkt haar stelregel.

Bron | hellogiggles.com
Foto | ANP

Lees ook

Bekijk ook

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant