Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Leuk nieuws voor Olke uit Boer zoekt vrouw

olke-jongsma.jpg

Boer Olke Jongsma uit Boer zoekt vrouw internationaal gaat trouwen met zijn nieuwe liefde Hilda. Zij is een Nederlandse vrouw die eveneens in Texas woont.

Afgelopen juli werd bekend dat Olke na het overlijden van zijn verloofde Karen aan kanker weer een nieuwe liefde had gevonden. “Ik ben na het overlijden van Karen in contact gekomen met Hilda, een Nederlandse vrouw die hier in Texas woont. We zijn heel blij met elkaar en zien elkaar zo veel mogelijk,” zo vertelde de boer eerder op de website van het populaire datingprogramma.

‘Waarom ben ik nou weer alleen?’

“Na dit alles met Karen dacht ik: ‘Verdorie. Waarom ben ik nou weer alleen? Waarom moet mij dit overkomen?’ Ik had nooit verwacht dat ik na Karen zo snel weer iemand zou tegenkomen. Maar ik denk altijd: ‘God heeft een plan’. Ik denk dat Hij wilde dat ik Hilda zo snel zou ontmoeten,” zo zegt de boer op de website van Boer zoekt vrouw.

Olke is heel dankbaar dat Hilda op zijn pad is gekomen. “Ze is er voor mij en ik voor haar. Ze geeft me steun en heel veel liefde. We kijken ernaar uit, man en vrouw te zijn. Dat betekent namelijk heel veel voor ons.”

Huwelijksaanzoek

Olke vroeg Hilda ten huwelijk tijdens een verblijf in een hotel in Dallas. Na het diner dronken ze samen wijn buiten bij het vuur en vroeg Olke Hilda ten huwelijk met een ring, waarop de Nederlandse volmondig ‘ja’ zei. De twee gaan nu langzaamaan nadenken over hoe de bruiloft eruit komt te zien. Ze kijken uit naar de voorbereidingen.

Kinderen

De drie kinderen van boer Olke gunnen hun vader zijn liefdesgeluk. “Tuurlijk, ze zijn heel blij voor mij, maar er gaat ook veel door hen heen. Er is veel gebeurd, maar bovenal zijn ze heel blij voor mij.”

Wanneer Olke en Hilda in het huwelijksbootje stappen, is nog niet bekend. Maar als het aan Olke ligt, duurt het niet lang meer. Het liefst wil hij dan ook dat de andere boeren uit zijn seizoen aanwezig zijn bij de bruiloft. “Maar of ze gaan komen, weet ik niet hoor. Het is natuurlijk niet naast de deur, Texas.”

Bron | boerzoektvrouw.kro-ncrv.nl
Foto | Linelle Deunk

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant