Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Leuk nieuws: Harry en Meghan verwachten een baby

prins-harry-en-meghan.jpg

Leuk nieuws vanuit Groot-Brittannië: prins Harry en Meghan verwachten hun eerste kindje. De baby wordt naar verwachting in het voorjaar van 2019 geboren. 

“De hertog en hertogin van Sussex zijn blij om te mogen mededelen dat ze hun eerste kind in de lente van 2019 verwachten”, zo meldt het Britse koningshuis op Twitter.

“Het paar is blij met alle steun die ze hebben mogen ontvangen sinds de bruiloft in mei en verheugd dit blije nieuws te mogen delen met het publiek.”

Volgens royaltykenner Chris Ship heeft het stel het heugelijke nieuws al met prins Charles, prins William en Kate Middleton kunnen delen tijdens de bruiloft van prinses Eugenie afgelopen vrijdag, zo meldt hij op Twitter. Ook koningin Elizabeth en haar man prins Philip zouden toen op de hoogte zijn gebracht.

Geruchten

Harry (34) en Megan (37) hebben sinds juni 2016 een relatie. Sinds hun jawoord afgelopen mei gaan er constant geruchten de ronde dat Megan zwanger zou zijn.

De zoon of dochter van de hertog en hertogin van Sussex wordt de zevende in de lijn van de troonopvolging. Harry en Meghan zijn op dit moment in Australië, waar ze morgen beginnen aan hun eerste officiële reis als getrouwd stel.

Bronnen | Kensington Palace, nu.nl
Foto | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant