Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

De chimpansees van Stichting AAP zijn dolblij met hun nieuwe dekens

Vorige week deed Stichting AAP een oproep om dekens te doneren voor de opgevangen chimpansees. Het wordt weer kouder buiten en dan kruipen de apen, net als wij, graag lekker onder een deken. De dekens die Stichting AAP al heeft, zijn inmiddels aan vervanging toe. 

De oproep was een succes: er zijn ruim 250 dekens gedoneerd! Stichting AAP verwacht nog tientallen dekens te ontvangen de komende dagen. De chimpansees zitten er allemaal weer lekker warm bij deze winter.

Stichting AAP vangt naast apen ook andere dieren op, zoals wasberen en leeuwen. Dieren die illegaal worden verhandeld, als huisdier worden gehouden of worden gebruikt als entertainment in de toeristensector, krijgen hier een beter leven. Daarnaast geeft de stichting voorlichting en pleiten ze voor betere wetgeving voor dieren in heel Europa.

De apen zijn er erg blij mee!

[sm-iframe height=”” src=”“]

 

[sm-iframe height=”” src=”“]

 

[sm-iframe height=”” src=”“]

Bron: Stichting AAP

Wil jij ook iets doneren? Dekens heeft Stichting AAP inmiddels genoeg. Maar ze zijn ook erg blij met andere spullen, bijvoorbeeld lege cartridges. Kijk op hun website om te zien hoe jij kunt helpen

 

Bekijk ook:

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Live tv-uitzending wordt bezocht door zwerfkat

Hond en aap zijn beste vrienden

Dineren en daten met een kat in het dierenasiel

Ook interessant