Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Kunstzinnige winacties: van kaartjes voor de Dutch Design Week tot een bijzonder kussen

eropuit.jpg

Ben je op zoek naar leuke dagjes weg voor in de herfst? De nieuwe Margriet Living-special ligt vanaf 28 septemer in de winkel en staat bomvol leuke, inspirerende uitjes én… winacties!

t/m 15 oktober: Fedde Nicolai in Amsterdam

Fedde Nicolai maakt abstracte, expressionistische en intuïtieve werken en heeft een voorliefde voor levendig en spannend kleurgebruik en opvallende vormen. Zijn nieuwste werk is te zien bij Raibu-conceptstore in Amsterdam. Fedde Nicolai print zijn bijzondere kunstwerken ook op stof en wij mogen een kussenhoes uit zijn kussenlijn (t.w.v. € 74,95) weggeven.
feddenicolai.com

November: Amusetour door heel het land

Op Vlieland en Texel en in Amersfoort, Harlingen, Alkmaar, Schagen en nog een paar andere steden kun je in november een Amusetour doen. Op een zondag­middag wandel je van restaurant naar restaurant, maak je kennis met chefs en sommeliers en proef je een amuse met een bijpassende wijn. Per eiland/stad doe je zo’n zeven tot tien culinaire adressen aan. Lijkt dit je iets? Wij mogen een setje kaarten weggeven voor de Amusetour in Schagen op 19 november (t.w.v. € 99).
www.amusetour.nl

21 t/m 29 oktober: Dutch Design Week in Eindhoven

Meer dan 2.500 ontwerpers presenteren in Eindhoven hun werk en concepten op designgebied. Door de hele stad kun je vernieuwende ontwerpen bewonderen en debatten en andere festivitei­ten bijwonen. De focus ligt zoals elk jaar op jong talent. Zou je hier graag naartoe gaan? We mogen twee setjes tickets (t.w.v. € 39) weggeven.
ddw.nl

[gravityform id=”246″ title=”true” description=”true”]

 

Al deze winacties komen uit de nieuwste Margriet-special: Living. Je kunt deze special nabestellen op magazine.nl.

Lees ook

Kijk ook

Maak deze kleurrijke herfstkrans om je herfst goed te beginnen.

Artikelen van Margriet.nl gratis ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant