Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Wij kunnen niet wachten op deze koninklijke serie!

Volg jij ook graag koninklijke nieuwtjes? En houd je ook van het Britse koningshuis? Dan hebben wij een geweldige kijktip voor je: The Crown, een nieuwe serie op Netflix. 

The Crown is een prachtige serie over het Britse koningshuis, gebaseerd op gebeurtenissen die echt hebben plaatsgevonden. De serie gaat over het leven van Queen Elizabeth II op het moment dat ze 25 jaar oud is. Ze wordt dan koningin van Engeland. Naast gebrek aan ervaring als koningin, wat niet zo gek is, heeft ze ook persoonlijke problemen.

De schrijver, Peter Morgan, is bekend van de film The Queen en heeft dus al ervaring met verhalen met een koninklijk tintje. Sowieso mogen we wel iets verwachten; het kostte namelijk 156 miljoen om de serie te maken. Hier krijg je wel een hoop schitterende decors, kostuums en juwelen voor terug. Smullen dus!

Op 4 november komen de tien afleveringen van The Crown online, met als acteurs onder anderen Claire Foy, Jonathan Lithgow, Matt Smith, Jared Harris en Vanessa Kirby. Hier zie je alvast de officiële trailer.

Zie ook:

 

Lees ook:

Willem-Alexander en Maxima zijn eigenlijk net gewone mensen

Willem-Alexander en Máxima op staatsbezoek: zo bereiden ze zich voor

Koningin Máxima loost kopje koffie

Ook interessant