Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Kun je het geluk opzoeken?

istock-511302594-png-geluk.png

 -In samenwerking met Ambo-Anthos

Kun je het geluk opzoeken of helpen of moet je gewoon maar wachten tot het geluk naar jou toe komt? Daarover kun je best van mening verschillen. 
Het is maar net hoe je het bekijkt. 

Gelukkig zijn willen we allemaal, maar hoe word je het? Als je heel hard op zoek gaat naar geluk is de kans vrij klein dat je het vindt. Want helaas, geluk is niet te koop en ligt nergens geduldig op je te wachten.
De kunst is om zó te leven, dat jij het geluk niet hoeft te vinden, maar dat het geluk jou kan vinden. En dat doe je door je leven zo in te richten dat de mogelijkheden om gelukkig te zijn, of te worden, optimaal aanwezig zijn. Grote kans dat het geluk dan zo nu en dan aan je deurtje klopt.

Die tip kunnen we ook geven aan Tom, de hoofdpersoon in de nieuwe roman van Monika Peetz. Tom, 29 jaar, wiskundenerd én wanhopig op zoek naar een vrouw, besluit het geluk een handje te helpen. Hij berekent de kansen om de vrouw van zijn leven te ontmoeten. Zijn systeem gebaseerd op algoritmes heeft hem nog nooit teleurgesteld.

Of zijn zoektocht hem de juiste vrouw en het eeuwige geluk opleveren, gaan we hier natuurlijk niet verklappen. Eén ding kunnen we je wél beloven: het boek levert jou gegarandeerd een paar uur leesplezier! En als dat geen geluk is?

Uitgerekend wij, van Monika Peetz is het ultieme feelgood boek. Het is een geestige en  romantische komedie in boekvorm. Monika Peetz, die in Duitsland geboren is en nu in Nederland woont, schreef eerder drie romans over de Dinsdagvrouwen. Een serie geestige romans over een stel vriendinnen. Herkenbare verhalen met humor.

Met Uitgerekend wij gaat ze nog een stapje verder. Ben je fan van Het Rosie-project? Dan is Uitgerekend wij een absolute aanrader.
Een must read en naast de paperback ook verkrijgbaar in het handige dwarsligger-formaat.
Deel op social media waarom jij Uitgerekend wij wil lezen inclusief #jaikwileenkilopretzels en win een gesigneerd exemplaar + een kilo pretzels!

Klik hier om Uitgerekend wij voor €15 te bestellen!

 

 

Ook interessant