Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Koppel loopt Meghan Markle en prins Harry tegen het lijf op Nieuwjaarsdag

meghan-markle-prins-harry-margriet.jpg

Stel je voor: je bent met je partner een wandeling aan het maken op nieuwjaarsdag en besluit om samen een selfie te maken bij een mooi uitkijkpunt. Tot iemand ineens aanbiedt om een handje te helpen.

Op het eerste gezicht niks bijzonders, zou je denken. Maar het aanbod kwam in dit geval van niemand minder dan Meghan Markle!

Niet gelijk herkend

Het overkwam de Canadese Asymina Kantorowicz en haar vriend Iliya Pavlovic. De twee hadden net een lekkere picknick achter de kiezen toen ze in de verte een groepje mensen tegemoet zagen komen. “We waren net klaar met eten en ik zei ‘laten we proberen een selfie te maken, het is een mooie schilderachtige achtergrond'”, vertelt Asymina aan CTV News. Het stel maakte een foto van zichzelf en was het resultaat net aan het bekijken, toen er een vrouw op hun af kwam lopen. “Ze vroeg of we hulp nodig hadden en of ze een foto van ons moest maken. Ik zei ‘sure‘, ik zag toen nog niet wie het was.”

Meghan de fotograaf

Toen Asymina opzij keek herkende ze wel iemand anders uit het gezelschap van de vrouw, namelijk actrice Abigail Spencer, die een goede vriendin is van Meghan. “Net toen ik op het punt stond om dat idee te verwerpen, richtte ik mijn blik weer tot de vrouw die een foto maakte en op dat moment realiseerde ik me dat het Meghan Markle was die met mijn telefoon in haar hand stond. Toen keek ik naar de rest van de groep, en herkende ik prins Harry”, vertelt vertelt Kantorowicz nog steeds een beetje beduusd.

Lees ook
Harry en Meghan delen schattige foto van ingepakte baby Archie

Selfiestick

Ze maakte vervolgens een grapje en vertelde hoe ze zonder succes hadden geprobeerd een foto te maken met een selfiestick. “Meghan lachte en zei: ‘Dat moeten wij beter kunnen’. Waarop prins Harry toevoegde dat we geen stress moesten hebben.” Meghan maakte drie foto’s van het stel, gaf de telefoon terug en wenste het koppel een gelukkig nieuwjaar. “We keken elkaar vervolgens aan en zeiden: ‘Is dit echt gebeurd? Het lijkt wel een droom’.”

Wandeling zonder Archie

Volgens Asymina, die toevallig ook producer is bij CTV News Vancouver Island, was baby Archie niet mee tijdens de winterse wandeling van het koninklijke paar. Wanneer dat wel zo was geweest, had de producer zich waarschijnlijk een stuk ontspannender gevoeld, bedacht ze later. “Ik heb het gevoel dat ik me beter op mijn gemak zou voelen als Archie er was”, grinnikte ze. “Ik zou over de baby zijn gaan praten. Maar nu was ik in shock, ik bevroor volledig.”

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.  

Bron | CTV News
Beeld | Getty

Ook interessant