Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Koop nu kaarten voor musical Annie M.G. Schmidt en krijg gratis rang-upgrade!

was-getekend-annie-m-g-schmidt.jpg

‘Een onvergetelijke ervaring en een heuse trip down memorylane’, zo wordt de musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt omschreven in de vele lovende recensies. Boek je nu je tickets voor de musical in het DeLaMar Theater in Amsterdam via Theaterclub van Margriet? Dan ontvang een gratis rang-upgrade!

Je boekt dus een 1ste rang ticket voor de prijs van een 2de rang ticket of een 2de rang ticket voor de prijs van een 3de rang ticket. Hiermee bespaar je tot €17,- per ticket. Mooi meegenomen!

Wie is Annie M.G. Schmidt?

Vrijwel iedereen kent het werk van Annie M.G. Schmidt. Deze talentvolle vrouw schreef allerlei bekende boeken – Pluk van de Petteflet! Otje! Minoes! – en gedichten. Daarnaast staan er ook behoorlijk wat succesvolle musicals en tv-series op haar naam. Maar wie is ze eigenlijk? Wie was de vrouw achter de bekende schrijfster?

Dat is de vraag die centraal staat in de nieuwe musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. In de met maar liefst vier Musical Awards bekroonde voorstelling, krijg je als toeschouwer antwoord op deze prangende vraag. Dankzij scherpe humor en bekende nummers ga jij je enorm vermaken. Annie blikt tijdens de musical samen met haar zoon Flip terug op haar leven vol hoogtepunten en dieptepunten. De musical vertelt het verhaal van een meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland.

Lovende recensies

Het is je wellicht niet ontgaan: Was Getekend, Annie M.G. Schmidt was de succesvolste musical op de Musical Awards. Met maar liefst 4 prijzen was deze bijzondere musical de overduidelijke winnaar van de avond – en terecht! Dankzij veel bekende nummers als Margootje, Wat voor weer zou het zijn in Den Haag en Vluchten kan niet meer krijgt de musical een herkenbare setting. Je wordt weer even meegenomen terug in de tijd. De herkenbaarheid is echter niet het enige opmerkelijke aan deze musical. Het is daarnaast ook gewoon een erg interessant verhaal dat prachtig wordt vertolkt door een spectaculaire Nederlandse cast.

Sensationele cast

Annejet van der Zijl schreef de bestseller Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt. Dit verhaal vormde de basis voor de musical. Was Getekend, Annie M.G. Schmidt bevat niet alleen een sterk verhaal, er zit ook genoeg humor in. De sensationele cast weet het verhaal waanzinnig te vertolken. Dit verklaart ook grotendeels het succes van deze Nederlandse musical. Simone Kleinsma wordt geroemd om haar Annie. Daarnaast zijn William Spaaij, Marjolijn Touw, Wim van den Driessche, Jeske van de Staak en nog vele andere talentvolle acteurs te bewonderen in deze musical.

Uiteraard wordt de Nederlandse cast uitermate goed ondersteund door mensen achter de schermen. Zo is de regie in handen van Paul Eenens (bekend van Ciske de Rat – de Musical en Petticoat). Het script is geschreven door Dick van den Heuvel (bekend van Ramses en Hair) en de arrangementen zijn gemaakt door Ad van Dijk (bekend van The Bodyguard en Sonneveld). Annejet van der Zijl werkt ook mee aan de musical.

Bestel tickets voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Ben jij inmiddels razend benieuwd naar de musical? Koop dan snel tickets voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt en ontvang een gratis rang-upgrade! Een prachtige voorstelling die – net als het werk van Annie M.G. Schmidt – toch wel behoort tot een stukje Nederlands cultureel erfgoed. Laat je meeslepen door dit bijzondere en ontroerende verhaal.

Bestel vandaag nog je tickets op Theaterclub van Margriet om Was Getekend, Annie M.G. Schmidt te bewonderen van 30 mei t/m 29 juli 2018 in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Voor vragen en reserveringen bel je naar 088 – 550 0120.

Bekijk hier de trailer van de musical:

Foto | Roy Beusker

Ook interessant

Deze video wil je niet missen

Voor make-up kun je een heleboel verschillende kwasten gebruiken, maar welke kwast gebruik je nou precies waarvoor? Beauty-expert Carmen Zomers legt het je in deze video haarfijn uit.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant