Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Koop nu je kaarten voor Christmas with the King en krijg maar liefst 50% korting

christmas-with-the-king.jpg

AFAS Live in Amsterdam is op 21, 22 en 23 december 2017 het decor voor het fantastische evenement Christmas with the King waar Grahame Patrick het beste van Elvis brengt.

Tijdens Christmas with the King word je getrakteerd op de mooiste nummers van Elvis Presley. Natuurlijk krijg je grote hits als Blue suede shoes, Suspicious minds en Jailhouse rock te horen. Grahame Patrick heeft ook het Stamps Quartet uitgenodigd voor een aantal sfeervolle gospelsongs zoals How great thou art en He touched me. Qua performance zit het ook helemaal snor, want Grahame Patrick staat bekend als de beste Elvis-tribute ter wereld. Hij heeft onder andere jarenlang Elvisnummers gezongen in Las Vegas.

Christmas with the King

Grahame Patrick als Elvis Presley samen met het Stamps Quartet.

Voor jong en oud

Nog altijd is Elvis Presley de bestverkochte soloartiest ooit. Al meer dan een halve eeuw genieten hele generaties van zijn muziek, zijn stem en zijn moves. En die zitten ook in het DNA van Grahame Patrick.

Bekijk hieronder de video.

Spectaculaire aanbieding

Christmas with the King is de perfecte start voor Kerstmis. Samen met je geliefden genieten van de muziek van Elvis Presley, wat wil je nog meer?

Bestel je kaarten voor Christmas with the King via Margriet en krijg maar liefst procent korting per kaart. Wees er wel snel bij, want de voorverkoop voor dit unieke evenement gaat razendsnel! Koop nu je kaarten via Theaterclub van Margriet. Je bestelt al tickets vanaf € 33*

*De getoonde ticketprijzen zijn inclusief  korting en servicekosten en exclusief verzendkosten (maximaal € 2,25 voor reguliere postverzending) per boeking • Prijzen zijn afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Maximaal 10 kaarten per reservering • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 02 62.

Ook interessant om te lezen

Ook leuk om te bekijken

Petra is dankzij een maagverkleining maar liefst 44 kilo afgevallen en ging van maat 52 naar maat 38 (!). Een prestatie om trots op te zijn, alleen ‘verschuilt’ ze zich nog steeds in vesten en een dikke sjaal en dat wil ze veranderen. Met een ander kapsel, dito make-up en nieuwe kleding is ze haast niet meer te herkennen. Wat een resultaat: wauw! Bekijk hieronder haar metamorfose.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant